Вагітна дружина Віктора Павліка звернулася зі скаргою до Дмитра Гордона: “Це ж скільки треба мати фантазії”

Катерина Павлік не перший раз скаржиться на нездорову увагу журналістів до її особистості.

З тих самих пір, як Катерина Репяхова побралася з Віктором Павліком, її ім’я не сходить з заголовків головних таблоїдів України. Не дивно, адже Віктор Павлік — відомий український співак, який провів на сцені більше 20 років і полюбився мільйонам слухачів навіть поза межами України. Але не тільки його композиції знаходяться у людей на слуху. Його особисте життя постійно обговорюється в соцмережах. Адже він одружився на Катерині у четвертий раз. Як ніяк, це бентежить розуми прихильників.

Інтерес до Репяхової

Ще більше підігріла інтерес до дівчини поява новини про те, що Катя знаходилася у любовних стосунках зі співаком декілька років, поки той був одружений на інші жінці — Ларисі. Лариса не впустила шанс та почала бруднити репутацію дружини колишнього чоловіка. Таким чином до особистості концертного директора Віктора Павліка причепився пильний інтерес публіки та журналістів.

Подруга надіслала…

Нещодавно дівчина поділилася своїм розчаруванням у журналістах, які обрали вкрай неприємні заголовки для інфо-привидів, які давала дівчина. Справа в тому, що Катя вагітна і звісно її тіло трансформується, щоб бути готовим дати життя малечі.

Катерина розповіла, що статті надіслала її подруга.

Тож деякі статті розгнівали дівчину і вона вирішила написати Дмитру Гордону провокативне звернення.

Навряд Дмитро Гордон відреагує, але було би цікаво подивитися, як він відповів би на подібний випад у свою сторону.

На жаль, життя відомих людей включає інтерес журналістів не тільки до їх творчості, але й до буденного життя. Адже це у першу чергу цікавить читачів, які люблять своїх кумирів.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.