Вагітна Василіса Фролова збентежила соцмережі дивними світлинами: ніяких ніжностей та тюлей

Василіса Фролова не визнає всіляких ніжностей та вирішила додати перчинки до "вагітної" фотосесії.

Теле- та радіоведуча Василіса Фролова полюбилася своїмшанувальникам за безпосередню відвертість, щирість та небажання слідувати правилам.

Нещодавно вона опублікувала знімки з фотосесії, які зробила на останніх місяцях вагітності. Журналістка вже зовсім скоро вперше стане мамою і вона з нетерпінням чекає на цей момент та хоче якомога швидше познайомитися з малюком. Але поки має змогу насолоджуватися особливим станом і не пропускає нагоди зафіксувати ці неповторні миті. Василіса досить часто позує в еротичних фотосесіях і для неї це не в новину.

Фотосесія

42-річна ведуча в очікуванні первістка влаштувала нову фотосесію. Для зйомки Фролова вибрала оригінальні образи – обтягуючий чорний боді і маску Міккі Мауса з великими блискучими вухами.

“А звідки взялося повір’я, що вагітним треба обов’язково робити няшну фотосесію в летючому тюлі? Не треба писати тільки, що в цьому стані жінка є втіленням доброти та ніжності, це зрозуміло, але навіщо обмежуватися прозорими ганчірочками?”, – підписала свою публікацію Василіса Фролова.

На одній з фотографій зірка журналістики перевдягнулася. Вона позувала в плащі чорного кольору і блиснула глибоким декольте. Жінка не одягала бюстгальтера, а також оголила свій живіт. Волосся вона забрала під шапку, а на обличчі зробила бездоганний макіяж з темною помадою на губах.

Реакція

Шанувальникам телеведучої такий підхід до справи сподобався і вони всіляко намагалися підтримати ідею Фролової. Підписники залишили безліч позитивних коментарів та побажань.

Схожі статті