(ФОТО) Леся Нікітюк вперше показала свою родину: неймовірно схожі, як за зовнішністю, так і характером

Леся Нікітюк приїхала до батьків та показала, як вони виглядають та чим частують доньку.

Популярна українська телеведуча та відомий блогер – Леся Нікітюк перший раз показала в соціальних мережах свого батька та матір.

Родина гуморитски

Леся – одна з найпопулярніших жінок в українському шоу-бізнесі. Її відкритість підкуповує. У Лесі чудове почуття гумору, однак про особисте життя вона майже не говорить. Все, що стосується родини вона завжди намагається не афішувати. Теж саме стосується й романтичного аспекту особистого життя. Досі невідомо з ким проводить час жінка та ким є її колишні.

Однак іноді вона радує своїх шанувальників і публікує фотографії рідних у соціальних мережах. Це буває не часто і тим більше приємно, коли шанувальники бачать нові світлини та свіжі обличчя.

Рідне місто

Леся Нікітюк завітала до м.Хмельницького, де вона народилася. Вона каже, що при першій нагоді вона приїжджає відвідати рідних додому. Так само вона зустрічається з друзями і знаходить час, щоб провести час вдома і насолодитися домашнім затишком.

Поки мати Лесі Нікітюк читала коментарі під її останньою публікацією, зірка запитала її, чи захищає вона доньку в коментарях. На що жінка відповіла, що не може впасти так низько, який хейтери і тим паче, відповідати їм.

Як виявилося, зірка ласкаво називає матір – мама Кет. А батько телеведучої зустрів її з горілкою та варениками з вишнею. А потім знову з горілкою.

Донька то батько неймовірно схожі між собою.

У співачки велика, тепла родина і прерасні стосунки з усіма. Такою родиною гріх не похизуватися, але зірка стримуєтья і не афішує своє життя.

Схожі статті