Чому донька Людмили Гурченко не дійшла до згоди з рідною матір’ю та як закінчила своє непублічне існування

Донька Людмили Гурченко зовсім не була схожою на матір, ні за зовнішністю, ні за характером. Як склалася доля дівчинки з дефектом?

Єдина донькаа легенди радянського кінематографу – Людмили Гурченко і письменника Бориса Андронікашвілі всім своїм життям довела, що природа не гарантує талановитим людям таких самих нащадків.

Не менш талановита Марія

Не дивлячись на плітки, жінка була доброзичливою та трохи сумною.

Але близькі люди Марії Корольової стверджують, що вона не пішла по стопах матері не через відсутність талантів: так Маша висловила протест проти байдужості і холодності матері, що відправила однорічну дочку на піклування бабусі.

Пізніше Марія Корольова, розкриваючи журналістам сторінки біографії, відверто зізналася, що ненавиділа шоу-бізнес і розмови про нього. Її не цікавило життя акторської богеми, кіно не приваблювало, естрада не “манила”. Мати хотіла бачити в доньці продовження себе, але не склалося. Дівчина не користувалася косметикою, не любила яскравий і модний одяг, пофарбувала волосся в баклажановий колір і злилася з натовпом. До всього іншого у дівчини був вроджений дефект, що заважав відчувати себе впевнено.

Скандали та суди

Бабуся Марії Корольової, вмираючи, заповідала квартиру онучці Оленці. Таке рішення не сподобалося Людмилі Гурченко: актриса вступила в скандальну тяганину з донькою. Судові розгляди супроводжувалися газетними публікаціями і галасом, не раз відносини Гурченко з дочкою розбиралися на телешоу, розділивши публіку на два табори. Здавалося, скандали увійшли в життя зірки та її доньки назавжди.

Смерть

Марії Корольової не стало 8 листопада 2017 року. 58-річна дочка пережила маму на 6 років. Тіло жінки знайшли в під’їзді будинку через годину після смерті. Перед цим Марія Борисівна скаржилася доньці Олені на застуду і температуру. Вона вирушила в поліклініку, але так і не дійшла. Причиною смерті стала серцева недостатність. У Марії Корольової залишилися дві внучки, яких так і не побачила знаменита прабабуся.

Схожі статті