Рубрики: Шоу-бізнес
17.02.2021 11:52

Тіна Кароль чесно зізналася, що купувала тест на вагітність: відомо, хто батько дитини і точний період

Тіна Кароль пережила у своєму житті найбільшу трагедію - втрату чоловіка, проте, її життя продовжується.
Поділитися

Героїня цього матеріалу – зіркова співачка Тіна Кароль, яка все своє життя поклала на створення свого образу та розвитку кар’єри. Жінка вже була заміжньою, але втратила своє єдине кохання.

Тіна Кароль і її чоловік Євген Огір. Фото взято на просторах мережі.

Її життя буде поділено навпіл: до та після. Навіть творчість у неї відрізняється. Коли Тіна була разом з коханим Євгеном її пісні – запальні, танцювальні, а після 2013 року у кожній її композиції буквально плаче душа.

Візуально змінилася й сама Кароль. Замість кучерявої білявки – постала стримана жінка з м’якими рисами обличчя та природнім кольором волосся.

Тіна Кароль. Фото взято на просторах мережі.

Довгий час прихильники приписували Тіні Кароль та Дану Балану роман, проте, жодна зі сторін не зізналася у тому, що має почуття одна до одної.

Дан Балан і Тіна. Фото взято на просторах мережі. 

Та попри всі розмови, День всіх закоханих зустрічала білокура поп-діва на самоті. Тим не менш, в одному з останніх інтерв’ю, співачка раптово зізналася, що купувала тест на вагітність. Під час зустрічі з популярним Тік-токером MASHUKOVSKY, співачка у рубриці “Були/не було” випадково проговорилася, що їй доводилося купувати тест на вагітність.

Спантеличена купую питань Тіна, раптово відповіла, що у її житті вже був такий досвід.

Тіна бовкнула зайвого. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки MASHUKOVSKY.

Тим не менш, жінка уточнила, що ця подія – не нова. Тест довелося купувати, ще коли вони з Євгеном планували спільну дитину. Нагадаємо, що син Тіни Кароль, Веніамін, зараз проживає в Англії, спілкується здебільшого з матір’ю інтернетом та відмінно володіє англійською.

Тіна Кароль самостійно виховує хлопця. Фото взято на просторах мережі. 

Дізнайтеся більше про цю співачку у відео: