|
22.02.2021 14:39

Епатажну ведучу “Світського життя” Катерину Осадчу розкритикували через “небездоганний” стиль

Катерина Осадча запам'яталася глядачам своїми образами та епатажем. Як так сталося, що ведучу розкритикували саме через бідність гардеробу?

Вона чарівна, життєрадісна, вміє поставити в скрутне становище зірок з майстерно “підвішеними” язиками. Катя Осадча не тільки вміє ставити настільки провокаційні питання, що тушуються самі визнані балакуни, а й володіє грамотним почуттям стилю.

Колишня модель

Назвати писаною красунею Осадчу – справа смаку, і для когось можливо досить складно, але засумніватися в її майстерності створювати найяскравіші образи точно не можна. Вчора телеведуча підкорила пеідписників свого мікроблогу в соціальній мережі Інстаграм ефектним образом і не забула похизуватися ідеальною фігурою.

Бочка меду та ложка дьогтю

Однак, не обійшлося і без критичних зауважень від тих, хто пильно стежить за стилем зіркового експерту світського життя. Для “сліпих” прослуховувань на шоу “Голос країни” на каналі ” 1 + 1 ” Катя Осадча вибрала елегантне вбрання, що складається з чорних штанів і оригінального білого топа з воланами.

Волосся було зачесане назад, на обличчі нанесений виразний вечірній макіяж з акцентом на очі. Гармонійним доповненням до образу як завжди стали блискучі ювелірні прикраси. У коментарях до посту користувачі не скупилися на різноманітні компліменти, проте деяким її образ здався надто повторюваним.

Уважні підписники одразу ж впізнали вже використаний одяг.

Подібні висловлювання на свою адресу Катя Осадча залишила без відповіді. Варто відзначити, що на сторінці знаменитості в соціальній мережі Instagram є кілька фото саме в цьому вбранні, опублікованих в кінці січня.

Але на думку фанатів Каті Осадчої, “термін давності” вбрання не має значення, оскільки вона виглядає в ньому надзвичайно.