“Вагітна” Катя Осадча змінила стиль та з’явилася у мішковатій жилетці: приховує животик від чужого ока

Катерина Осадча вже має двох чудових дітлахів. Проте, тільки небесам відомо, скільки родині пощастить мати малюків.

Катя Осадча завжди привертала до себе увагу екстравагантними нарядами та чудернацькими капелюшками. Зараз жінка у центрі уваги знову через свій стиль. Точніше його зміну.

Нещодавно у мережі побачили, як з-під вечірньої сукні елегантно виднівся маленький круглий животик. Саме ця світлина спровокувала чутки про вагітність дружини Юрія Горбунова.

Катя Осадча бере інтерв’ю. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Символічно, що Катя брала інтерв’ю у дійсно вагітної своєї тезки – дружини Віктора Павліка.

Після опублікованих сторіз, на сторінці Осадчої вже не було свіжих фото. Жінка опублікувала світлину лише з відпочинку, де позує на фоні заходу у стильному брючному костюмі рожевого кольору.

І знов: ні підтвердження, ні спростування чуток про вагітність.

Та у мережу потрапили знімки з нового інтерв’ю Світлани Тарабарової на програмі “Світське життя”, де Катерина Осадча – незмінна ведуча вже кілька років підряд. Зірка у кадрі завжди звикла підкреслювати свої принади, проте, на цю зйомку жінка прийшла геть у незвичному образі.

На Каті мішкувата жилетка. Підбори змінила жінка на простіше взуття. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки програми “Світське життя”.

Дійсно, виглядає так, наче Катя хоче замаскувати зростаючий живіт. Мало того, що на ній в’язана жилетка, так під нею ще й простора сорочка. Стає не зрозуміло, що відбувається з фігурою жінки.

Діти Катерини Осадчої

Відомо, що у телеведучої двійко дітей. Старого звати Ілля, його жінка народила ще у першому шлюбі.

Катя Осадча зі своїм старшим сином. Фото взято з просторів мережі, з вільного доступу.

А молодший, Іван – це вже плід кохання Осадчої та Горбунова. Жінка просто обожнює малого, але на новорічні канікули, подружжя відправилося без дітлахів.

Схожі статті