|
22.02.2021 17:52

Скандально відомий екс-чоловік Христини Орбакайте знову одружився: як виглядає молода обраниця чоловіка

Як виглядає та чим займається юна обраниця Байсарова.

51-річний російський бізнесмен Руслан Байсаров, колишній цивільний чоловік співачки Крістіни Орбакайте, знову одружився.

Весілля з чеченкою Алмат

Він зіграв весілля з 18-річною моделлю з Чечні на ім’я Алмат. Свято відбулося ще 30 грудня. Різниця між новоспеченими чоловіком і дружиною становить понад 30 років!

Якщо посилатися на російські ЗМІ, на даний момент Байсаров одружений на чеченській красуні Мадіні, яка народила йому двох синів. Алмат же називають шостою дружиною бізнесмена.

Новоспечена Байсарова неймовірно виглядає і схожа на витвір мистецтва!

Нагадаємо, першою офіційною дружиною Байсарова і матір’ю його доньки Камілли була фотомодель Тетяна Ковтунова. Кажуть, її він кинув заради Христини Орбакайте. Пара була разом близько шести років, співачка народила сина Дені. Після скандального розлучення колишні коханці судилися через сина. Руслан наполягав, щоб хлопчик жив з ним, як і дочка від колишніх відносин. Христина ж наполягала на тому, що колишній чоловік неодноразово вирішував проблеми з коханою фізичним насиллям.

Орбакайте з колишнім чоловіком.

Потім Байсаров закрутив роман з моделлю Аліною Цевіной, яка народила йому сина Елмана. Після розставання хлопчик залишився жити з батьком. А місце Аліни в розкішному будинку бізнесмена в Підмосков’ї зайняла інша модель Юлія. Вона подарувала Байсарова доньку Далі.

Другою законною дружиною бізнесмена стала Мадіна Гайтаева, яка народила йому двох синів.

До речі, Байсаров входить в список 200 найбагатших бізнесменів Росії. У 2018 році його статки оцінювалися в 900 мільйонів доларів.