|
23.02.2021 15:40

На серце поп-діви Тіни Кароль з’явився новий кандидат: Дан Балан не знаходить собі місця від ревнощів

Пам'ятаєте, як Тіна приревнувала Дана до учасниці? Настав час реваншу!

Шоу “Голос країни”, яке транслюється на каналі “1 + 1” є реальним шансом для багатьох простих людей пірнути у світ шоу-бізнесу та продемонструвати свої таланти на усю Україну. Адже у не кожного є гроші на продюсера, агента та активне просування своєї творчості. Але багато у кого є таланти, які необхідно почути глядачам.

Будівельник з Львівщини на музичному шоу

Будівельник з Львівщини, Петро Чернишенко, вразив зіркових тренерів телевізійного шоу “Голос країни” своїм неймовірним та сильним вокалом. Він заспівав “a great big world-Say something”. Це одна з найтрендовіших композицій серед молоді на даний момент.
Він вступив у п’ятому ефірі шоу “Голос країни-11”.

Хто такий Петро?

24-річний Петро Чернишенко родом з міста Самбір. Все своє життя чоловік працював ким завгодно, але не артистом. Чоловік, коротше кажучи, заробітчанин. Так, після строкової служби був патрульним на одному з кордонів з Польщею, а потім – поїхав на заробітки за кордон, і штукатурив стіни в Бельгії. У житті молодого та талановитого хлопця музика завжди займала особливе місце. Він сам пише пісні, навіть записав альбом, де на початку композицій читає уривки з власних віршів.

За словами майбутньої зірки, під час останньої поїздки на заробітки в Польщу, він змушений був провести двотижневу обсервацію і тоді гостро відчув, що для нього дійсно важливо в житті. Саме тоді він зрозумів, що хоче пов’язати своє життя з музикою. Петро не може жити без неї, і знаходить час поспівати навіть після важкого трудового дня.

Тіна Кароль була у захваті від виступу та оцінила старання зірки.