Алла Мазур майже 2 місяці не виходить на зв’язок у соціальних мережах: як почуває себе колишня онкохвора

Алла Мазур пережила у житті значне випробування. Жінка подолала рак. Як живе тепер і чому не публікує у соціальних мережах новини про своє життя зірка?

На новинах від Алли Мазур виросло кілька поколінь. Жінка з’явилася на екрані у 1997 році та одразу завоювала прихильність глядача. Її дикторська манера кардинально відрізнялася від монументальних радянських дів, які своєю монотонністю викликали радше бажання спати, аніж дізнаватися останні події у державі.

Унікальний кадр: Алла Мазур у перших випусках ТСН. Фото взято з вільного доступу.

Втім на її творчому і життєвому шляху з’явилася перепона: Алла Мазур захворіла на рак. Їй довелося взяти паузу та повністю присвятити увагу своєму здоров’ю. Втім, жінка не опустила рук та не стала перетворювати своє медійне життя у суцільну драму коло хвороби. Навпаки, вона довго не з’являлася без перуки на екрані, а на сторінках своїх соціальних мереж публікувала підказки як правильно спілкуватися з онкохворими.

Щодо ремісії жінка зазначила, що не слід вважати, цей стан кінцевою точкою у лікування. Алла вважає, що потрібно далі боротися з хворобою та намагатися її подолати.

Для неї ж історія страждань почала фіналізуватися у травні 2020 року. Тоді щаслива Мазур розповіла, що основна частина лікування позаду, прогнози добрі. Вона повідомила, що її сили відновлюються і вона радо стане знову до улюбленої роботи.

Втім, зараз новини з життя зі сторінок у соціальних мережах Алли Мазур знову на паузі. Останнє, що опублікувала зірка у Фейсбуці та Інстаграмі – це її дитяче новорічне фото.

Та ще зарано бити на сполох, адже і раніше Аллу важко було назвати відданою блогеркою. У медійної персони всього 122 публікації, а веде вона сторінку в Інстаграмі щонайменше 3 роки. Сподіваємося, що скоро Алла порадує нас подіями зі свого життя.

Інстаграм Алли Мазур

Дізнайтеся більше про зірок, що пізнали весь жах онкозахворювання у відео:

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.