Алла Мазур була справжньою красунею до хвороби: природна врода телеведучої вражає ніжністю та елегантністю

Вся країна переживала за здоров'я Алли Мазур. Подивіться, якою жінка була до онкозахворювання.

Алла Мазур справжня народна телеведуча. Вже понад 20 років вона на телеекрані. Майже все своє життя жінка присвятила улюбленій справі. Як і буває з творчими людьми, які віддають своїй роботі себе повністю, часто через перенапруження виникає внутрішнє захворювання, на яке роками не звертає людина уваги. Так, на жаль, сталося і з Аллою Мазур.

Алла Мазур
Алла Мазур. Фото взято на просторах мережі.

Це зараз жінка має коротке волосся білого кольору. Змінилося візуально й обличчя ведучої. Тепер, всі наступні покоління запам’ятають її саме такою. Проте, ті, хто дивився телевізор у 1990-х знають, якою красунею була зірка.

Алла Мазур на початку кар’єри

Цю дівчину неможливо було забути, адже вона помітно вирізнялася серед інших дикторів України. Алла з’являється на телеекрані у 1997 році. Її манера дивує: говорить швидко, досить емоційно, але стримано, змушує глядача своїм голосом додивитися сюжет до кінця.

Унікальний кадр: Алла Мазур у перших випусках ТСН. Фото взято з вільного доступу.

Не дивно. що у неї закохалася Україна, яка на той момент вже втомилася від монументальних радянських дів-ведучих, які говорили так, що могли приспати будь-кого.

Алла Мазур на піку популярності

Їй тридцять років і вона стає найбільш впізнаваною телеведучою. Ще пак! Тоді на українських екранах не було жодної дівчини, яка б осмілилася носити коротке волосся рудого кольору.

Після того, як ТСН стане однією з найбільш рейтингових передач, над стилем Алли працювали спеціалісти. Вони змінили колір волосся на більш темний та освіжили зачіску. Жінці підібрали макіяж та дизайнерський одяг.

Ось так змінювалася молода Алла Мазур. Фото взято з просторів мережі.

Кого ми вже давно не бачили ні на екранах, ні у соціальних мережах – це Анастасію Заворотнюк. Дізнайтеся, у якому зараз стані зірка:

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".