Вже не онкохвора Алла Мазур, Марічка Падалко, Лідія Таран та інші ведучі 1+1 до популярності: архівні фото зірок

Зараз ведучі телеканалу "1+1" стали обличчями країни. Їх впізнають з першого погляду на екран.

Всі добре знають які популярні ведучі зараз, але мало хто пам’ятає якими вони були до того як стали відомим на всю країну.

Давайте пригадаємо який вигляд мали зірки “плюсів” до того як стали популярними.

Алла Мазур, яка недавно перемогла рак зараз знайомить українців з подіями у країні у програмі “ТСН. Тиждень”. Ведуча продовжувала працювати незважаючи на боротьбу з онкологією.

Алла Мазур починала роботу на каналі “1+1” у 1997 році як ведуча вечірнього випуску новин.

Алла Мазур
Алла Мазур

Лідія Таран після роботи на “5 каналі” та “Новому каналі” у 2009 році долучилася до роботи на “1+1” і зараз допомагає здійснювати дитячі мрії та веде вечірні випуски новин.

Лідія Таран
Лідія Таран

Марічка Падалко, так само як і Лідія Таран починала роботу на “1+1” як ведуча програми “Проспорт” у 2006 році. Потім разом з Юрієм Горбуновим вона вела у вихідні програму “Сніданок+”, з 2009 була ведучою ранкової програми “Сніданок з 1+1”, а з 3 травня 2012 року у “Сніданку” розповідає українцям перші новини нового дня.

Марічка Падалко
Марічка Падалко

Наталія Мосейчук потрапила до команди ведучих “1+1” у 2006 році і відразу почала вести випуски новин “ТСН”. Того ж року вона започаткувала авторський проект “Приватне життя”. З 2016 року Наталія Мосейчук разом з Сергієм Івановим вете політичне ток-шоу “Право на владу”. Зараз вона веде основні випуски ТСН.

Наталія Мосейчук
Наталія Мосейчук

Руслан Сенічкін спершу був ведучим випусків новин на “Інтері”, потім перейшов на “XIT FM”. І лише у 2010 році прийшов на “1+1”, де веде розважальне шоу “Сніданок з 1+1”. Сам ведучий радий таким змінам і йому подобається нове амплуа.

Руслан Сенічкін
Руслан Сенічкін

Схожі статті

Ксенія Мішина показала нового коханого і вразила його красою: Еллерту таку конкуренцію не витримати

Відома українська акторка Ксенія Мішина опублікувала свіжі знімки, на яких постала з невідомим чоловіком та натякнула на новий роман. Усі деталі в статті.

Покинув красуню заради Ребрик: як виглядає найперша дружина Андрія Дикого та скільки у них було дітей

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик більше 10 років тому вразила фанатів новиною про своє весілля. Раптом вона вийшла за свого партнера по танцях Андрія Дикого.

Ось як виглядає сучасна жінка 60+ у 21-му столітті: Наталія Сумська заткнула за пояс молодшу сестру Ольгу

Знаменита українська акторка Наталія Сумська знову підкорила мережу своїм зовнішнім виглядом. Час не зупиняється, але артистка наче законсервувала свою вроду.

Було двоє дівчат, а тепер ще й хлопчик. Могилевська показала трьох дітей і вразила заявою: вже багатодітна?

Популярна українська співачка Наталія Могилевська вразила мережу свіжими кадрами, на якому показала 3 діток. Пояснення до кадру зірка дала у своєму блозі.

Екс-НеАнгел Слава Камінська перетворила свою дочку на Попелюшку: більше не принцеса, а в руках віник

Знаменита українська співачка Слава Камінська вразила мережу свіжими кадрами, на яких показала, як її дочка прибирається з віником в руках.

Оля Фреймут стала собою? Ведуча повернулася до свого минулого іміджу і вразила виглядом — як 15 років тому

Знаменита українська ведуча Ольга Фреймут вразила мережу раптовим зміною іміджу, а також виглядом, який в результаті був отриманий. Яка зірка зараз?