Скандальна блогерка Настя Покрищук зізналася, що хоче взяти дитину з притулку: “Я не кажу, що це нормально”

Покрищук зовсім не та, якою здається.

Настя Порищук прославилася в соціальній мережі Instagram не через свої величезні вилиці або участі в скандалньому шоу, а через поради, які вона давала тим, хто мав у них потребу.

Проблеми з самооцінкою

Дівчина відверто розповідає, що мала проблеми з самооцінкою і намагалася виправити ситуацію за допомогою косметології. Вона сама навчилася робити “уколи краси” і почала виправляти свої зовнішні дані.

Настя справляє враження щирої та доброї людини.

У дівчини змінені вилиці, підборідок, ніс, губи, груди та інше. Також вона обрала для себе досить яскравий стиль: перефарбувала волосся та обожнює модний одяг. Настя не приховує, що їй подобається, як на неї реагують люд. Однак вона є досить цікавою для хейтерів, які не полишають цькувати її в мережі.

Психолог

У дівчини є міцна фан-база, яка готова захищати її та боротися за неї.

Настя має ступінь магістра в напрямку психології. Тому її поради мають професійний рівень. Багато підписників підтверджують ці слова. Дівчина дійсно допомагає людям. Також вона може виконати роль косметолога, якщо її попросити. Блогерка зазначила, що її стандарти краси для інших людей відрізняються від ставлення до себе.

“Я не кажу, що це нормально”, -саме так дівчина пояснила своє ставлення до особистих змін у зовнішності.

Тобто вона розуміє, що фізіологічно виглядає досить незвично, і можливо неприємно. Деякі вважають,  що дівчина наважилася на таке перевтілення через чоловіка, але блогерка запевняє, що це не так. Вона дуже ретельно обирає коханців, а найбільша її мрія — розбагатіти.

“Якщо я стану дуже дуже багатою та заможною, то я навіть візьму дитину з притулку”, – саме такі плани вигріває Настя.

Схожі статті