Український шоумен Андрій Джеджула поділився сумною новиною: 8 Березня померла найрідніша йому людина

Для когось цей день - свято, а хтось навідує кладовище поки інші святкують.

Андрій Джеджула розповів, як 5 років тому, 8 березня, втратив саму рідну людину – маму. Шоумен додав, що вона в цьому році могла б посміхатися, сидячи за столом. Однак в той день її не стало.

Свято, яке перетворилося у найсумніший день у році

Він розповів, що п’ять років тому з ранку подзвонив мамі по телефону, щоб привітати. Через батька відправив букет і домовився приїхати до 18:00. Однак батько подзвонив йому о 16:55, коли телеведучий був на півдорозі і сказав, що мамі погано. Джеджула заявив, що батько тоді ще не зрозумів, що вона вже пішла. Він дав трубку лікарю, який і заявив безапеляційно, що вона померла. При цьому сказав він це так, що Андрій готовий був “укласти” лікаря поруч, якби доїхав набагато швидше.

“Мало хто знає, що 8 березня тепер у мене тільки закріплено за мамою! Сьогодні моя сестра (у нас різні мами) запитала мене: ну що, відпустило? Хоча чула, що ніколи не відпускає! І я відповів: якщо відпустить, то я і не був сином зовсім! А так притупило біль! Час – унікальний лікар, зрівнювач і вирішує всі життєві труднощі! Цього року на поминках, я перший раз посміхнувся усміхненій мені з портрета на пам’ятнику мамі! Посміхаюся і кажу, Мам, а що з погодою ? І тут же вийшло сонечко! “, – написав Андрій Джеджула в публікації.

Зараз Джеджула каже, що його “відпустило”. Однак рана досі болить, кожен раз, коли хтось говорить – це приготувала мама, їздив до мами, дзвонила або заходила – мама.

“Мені здається МОЗ повинен ввести якийсь курс для підвищення толерантності та використання правильних слів, коли повідомляєш про кончину близького родича! В цілому, я приїхав на 30 хв пізніше, вона була як жива, тільки НЕ жива фізично! Я намагався робити штучне дихання, я говорив з нею, кричав, тряс, в надії, що помилка, обіймав, цілував, пестив мертве але ще тепле тіло матусі! Потім приїхав мій друг Олег і сказав: “Андрій, вижени всіх і залишися наодинці з нею! Скажи все, що не сказав! Це найважливіші кілька годин в прощанні з мамою!”, – додав він.

Нагадуємо, що український шоумен, телеведучий, екс-чоловік Санти Дімопулос, Андрій Джеджула вдруге став батьком. Це сталося після скандалу, пов’язаного з домашнім насильством.

Схожі статті