Categories шоу-бізнес

Колишня дружина Потапа Ірина Горова показала своє фото часів юності: Каменських далеко до такої красуні.

Колишня дружина Потапа замилувала мережу знимком часів своєї юності. Подивіться яку красуню колись взяв собі в жінки відомий репер.

Екс-дружина Потапа, Ірина Горова – справжня бізнес-леді. З неї можна брати приклад, як із жінки, яка “сама зробила себе”. Вона з простої жінки з економічною освітою перетворилася на гіганта шоу-бізнесу, втім не без втрат.

Дружина Потапа Ірина Горова. Фото взято на просторах мережі. 

Під керівництво Ірини – продюсерський центр Mozgi Entertainment, де свою кар’єру, до речі, починав і сам Олексій Потапенко. Він, разом з молодою та перспективною Настею Каменських став виступати дуетом. Ще тоді у далеких 2000-х вважали, що артисти мають роман. Проте, ніхто аж до 2019 року не говорив про свої почуття.

Потап і Настя Каменських на початку кар’єри. Фото взято на просторах мережі. 

Тривалий час вважалося, що Потап розлучився з дружиною через Каменських. Проте, сама Ірина цей факт спростувала. Вона і досі вважає, що просто їх з ексчоловіком стосунки зійшли нанівець та згасли. Проте, їх спільна робота та проекти продовжували жити та колишнє подружжя спілкувалося ще й на рахунок сина Андрія, який народився у їх шлюбі.

Репер Потап за колишньою дружиною та сином Андрієм. Фото взято на просторах мережі.

Нещодавно на своїй сторінці в Інстаграмі Ірина опублікувала світлини, на яких показала себе у юному віці. Видно, що жінка помітно змінилася.

Ірина Горова у юності. Фото взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Показала фотографії Ірина з нагоди відвідин свого брата, у якого вдома і знайшла раритетні знимки. На них вона ще така молодесенька, але вже одружена.

Ірина Горова у юності. Фото взято з Інстаграм-сторінки зірки.
Share