Екс-дружина Потапа Ірина Горова показала, яку родину репер втратив на завжди: як виглядає і чим живе свекор

Одруження Потапа і Настя Каменських викликало дискусію і досі ця тема лишається найбільш обговорюваною. Давайте подивимося, кого раніше репер називав ріднею.

Дружина Потапа, Ірина Горова, вважається однією з найбільш впливових жінок в індустрії шоу-бізнесу. Та навіть їй довелося поступитися особистим щастям: подружжя розпалося у 2014 році.

Колишня дружина Потапа Ірина Горова. Фото взято на просторах мережі.

У 2019 році репер отримав другий шанс стати щасливим сім’янином: Настя Каменських погодилася стати його дружиною. Пара музикантів влаштувала пишне весілля. А клятву у коханні записало у вигляді композиції. Можливо скоро Олексій Потапенко ще й отримає шанс вдруге стати батьком, адже не так давно Настя зізнавалася в інтерв’ю Інстаграм-блогеру MASHUKOVSKY, що мріє про дитину.

До речі, навіть зараз дехто вважає, що Потап розлучився з дружиною через Каменських. Втім, життя довело, що шлюб репера та продюсерки зламався дуже давно.

Потап і Настя Каменських під час свого весілля. Фото взято на просторах мережі.

Нещодавно Ірина Горова у своєму профілі в Інстаграмі показала колишню родину свого екс-чоловіка, а саме його свекра.

Фото, схоже, зроблено у квартирі продюсерки. Варто відзначити, що інтер’єр у бізнес-леді дуже вишуканий. На світлині жінка показала гру з батьком у шахи.

Звати чоловіка Анатолій Драган. До речі, саме батько прищепив любов до шахів у дівчини і навіть хотів, аби вона стала професійною спортсменкою у цій сфері. Сам же екс-свекор Потапа за професією генетик. Відомо, що проживав чоловік в Америці.

За словами Ірини, саме тато навчив її головним життєвим мудростям.

До речі, редакції “Сенсації” вдалося знайти ще одне архівне фото співака. На ньому батько артиста та син Андрій.

Архівна світлина Олексія Потапенка з батьком та маленьким сином.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".