Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Як відомо, вже багато років найвідоміша та найпопулярніша пара телеведучих – Юрій Горбунов та Катя Осадча, разом зі своїми дітьми живуть у красивому будинку, який розташований під Києвом у селищі Романків в елітному котеджному комплексі під гучною назвою “Сонячна долина”. Спочатку сім’я не афішувала це, проте зараз фото з інтер’єром їх затишного будинку і дуже незвичайного простору навколо нього з’являються все частіше і частіше.

Так, на своїх сторінках у Instagram Катя Осадча та Юрій Горбунов опублікували кілька фотографій, де показали, як відзначали з родиною Світле свято – Пасху. Вранці всі разом – зіркові батьки і діти вирушили святити пасхи та крашанки, причому кожен член сім’ї мав свій кошик з відповідним декором.

Потім усі разом вирушили додому, після чого в мережі з’явилася серія нових фотографій, на яких можна було побачити не лише Горбунова та Осадчу із синами – 7-річним сином Іваном та 2-річним Данилом, а й частину інтер’єру всередині будинку, а також фасад, повністю покритий зеленню декоративного винограду, зону барбекю, плетені меблі – великий стіл, крісла та кушетку з подушками, ідеальний газон, величезну ялинку та незвичайні декоративні дерева. Всюди акуратні доріжки та майданчик для дітей.

Юрій Горбунов та Катя Осадча вразили виглядом свого заміського будинку
Юрій Горбунов та Катя Осадча вразили виглядом свого заміського будинку

На камеру потрапив інтер’єр будинку всередині, виконаний у спокійних бежевих тонах. На стіні картини з красивим краєвидом, на підлозі великі домашні квіти.

Нагадаємо, що раніше Катя Осадча показувала, як проводила час із маленькими синами напередодні свята. На фото також потрапив інтер’єр їхнього стильного будинку – величезний обідній стіл із затишними стільцями, частина дивана зеленого кольору, а також яскравий килим із екзотичним орнаментом, який, зважаючи на все, привезли з подорожі.

Юрій Горбунов та Катя Осадча вразили виглядом свого заміського будинку
Юрій Горбунов та Катя Осадча вразили виглядом свого заміського будинку

Схожі статті