Життя Євгена Огіра до зустрічі з поп-дівою Тіною Кароль: з ким продюсер намагався розділити шлях до успіху

З якими жінками намагався побудувати стосунки Євген та як доля посприяла його зустрічі з Тіною?

Коли друзі та знайомі згадують Євгена Огіра, то завжди кажуть, що він був неймовірно працьовитою людиною. Він міг не спати ночами та постійно був роз’їздах, намагаючись розбагатіти. І став майбутній продюсер таким не просто так, а через травми, які пережив до того, як вступив на важкий шлях до успіху.

Перше кохання Євгена

Колись Євген Огір був до безпам’ятства закоханий у дівчину. Вона не відповідала йому взаємністю, а коли дала йому шанс, то їх стосунки протривали зовсім недовго, так як жінка не ставилася до чоловіка серйозно. Вона спокійно спілкувалася з іншими, а згодом сказала Євгену, що не вірить в його успіх, а їй потрібен успішний чоловік. Який же подив, певно, був у неї, коли вона дізналася, що роками згодом він побудував кар’єру продюсера. До речі, її звали Оксаною.

Перша дружина Дарина

Перша дружина.

Жінка також була успішним продюсером. У них співпадало абсолютно усе, крім одного — бажання завести дитину. Дарина мріяла добре заробляти та влаштувати своє життя у розкоші. Натомість Євгену неймовірно хотілося стати батьком. За словами його друзів, він тільки про це й говорив, але дружина відмовилась йти на компроміс і з часом вони зрозуміли: їхні шляхи розходяться і цей факт необхідно прийняти.

Первісток

Саме тоді на шляху Євгена зустрілася інша жінка, яка подарувала йому сина. З якоїсь причини стосунки в молодих людей м’яко кажучи не склалися. Подейкують, що це був просто роман на одну ніч, тому дитина не могла нічого вирішити, але згодом вона принесла проблем коханню всього його життя.

Тіна Кароль

Фото взяте на просторах мережі.

Коли Євген зустрів Тіну Кароль, він зміг досягти всього чого мріяв: люблячу дружину, сина, успішну кар’єру, гроші та кохання. Усе до чого волів дістатися працьовитий чоловік — усе було. І наче грім серед ясного неба – рак шлунку.

Євген пішов на той світ, а Тіні залишилися гірка сльози та проблеми пов’язані з жінкою, яка подарувала життя першій дитині Євгена. Через 2 неділі після поховання вона прийшла до співачки та потребувала частини спадку. Подейкують, що вона навіть хотіла відібрати у поп-діви права на її пісні, але сама жінка новину спростувала заявивши, що тільки хоче хорошого життя для своєї дитини і просить грошей, які його батько мав би передати своєму первістку.

Схожі статті