Наталія Могилевська розповіла про материнство та приховала округлий живіт: що відомо про вагітність зірки

Зараз, здається, немає нічого неможливого із сучасною наукою та медициною. Народити можна навіть після 40-ка років.

У суспільстві панує думка про те, що народжувати необхідно обов’язково до 30 років. Після цього віку жінка вважається старородящою, а її дитина може отримати багато ризиків мати хронічні хвороби. Втім, завдяки науковому прогресу, сьогодні жінка може стати матір’ю у будь-якому віці.

ЕКО, сурогатне материнство та багато інших маніпуляцій можуть допомогти здійснити мрію кожної. Навіть Алла Борисівна, яка вже розміняла 8 десяток – змогла у поважному віці стати мамою чудових двійнят.

Алла Пугачова
Алла Пугачова з дітьми. Фото взято на просторах мережі. 

Героїня цього матеріалу – Наталія Могилевська, яка нещодавно на вечірці засвітила фігуру, що помітно змінилася. Зараз зірці 45 років, проте навіть у такому віці можна стати мамою.

Наталія Могилевська помітно змінилася у талії. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Нещодавно співачка опублікувала свіжу світлину, де помітно, що кардиган на ній виглядає просторо та більше не підкреслює фігури. Більше того, артистка не стала фотографуватися у повний зріст, а закцентувала увагу на своєму портреті.

Цю фотографію артистка присвятила фактам зі свого життя, які потрібно було відгадати її підписниками.

Чи є в Наталії Могилевської родина?

Відомо, що зірка була двічі заміжньою. Обидва шлюби розпалися. В останнього чоловіка Єгора були доньки, тому Наталія змогла хоч на мить відчути себе матір’ю. Про своє ж материнство зірка каже, що коли жінка готова стати матір’ю – дитина й з’явиться.

Наталія Могилевська

Своїми думками поділилася співачка на своїй сторінці в Інстаграмі.

Схожі статті