|
31.03.2021 07:00

Ольга Горбачова вагітна третьою дитиною: зірка рознервувалася, але відверто відповіла на питання підписниці

Ольга Горбачова зробила неочікуване - зізналася у вагітності!

У 2005 році у Ольги Горбачової та Юрія Нікітіна народилася перша донька Поліна. Однак, зіркова пара офіційно одружилася тільки в 2007 році. А вже в середині 2009 року подружжя раптово оголосило про своє розлучення.

Стосунки Ольги з чоловіком

Ольга дізналася, що у продюсера з’явилася коханка. Незважаючи на те, що Нікітін відразу попрощався з жінкою, співачка не змогла пробачити зраду. Після розлучення Юрій не залишав колишню дружину і брав участь в житті доньки Поліни. Це спрацювало! Через два роки після розлучення Ольга і Юрій почали знову зустрічатися потай від усіх. А в 2013 році пара офіційно оголосила про заручини і возз’єднання родини. В кінці липня 2014 співачка Ольга Горбачова стала вдруге мамою. Тоді народилася Серафима.

Артистка зізнавалася в інтерв’ю, що вони з чоловіком чекали на хлопчика і, можливо, в подальшому задумаються про ще одну дитину. На відміну від першої, друга вагітність пройшла в гармонії. Жінка отримувала справжнє задоволення від делікатного становища, менше працювала, ходила босоніж по траві, займалася розвитком самосвідомості. Якраз після народження другої доньки і виникла ідея власного блогу, в якому співачка розповідала жінкам про свої помилки і проблеми.

Настав час для третьої дитини

Нещодавно Ольга Горбачова відповіла на питання підписниці на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, знахабніла фанатка вирішила дізнатися, чи вагітна Ольга і на диво, виявилося, що вона мала рацію!

Ольга Горбачова підтвердила підозру підписниці.

Звісно, жінка була збентежена такими манерами і пояснила їй, як це виглядає. Також ймовірний шанс, що це був лише невдалий жарт. Але будемо сподіватися, що це не так!