|
01.04.2021 17:17

Дмитро Монатік вперше показав своїх дітей та зняв зворушливе відео разом з ними: замилував малечою мережу

Дмитро Монатік - видатний український артист, який заслужив увагу не самопіаром, а власною творчістю. Проте, зараз він вперше показав своїх дітей.

Дмитро Монатік – видатний український співак. Артист завжди був у когорті тих знаменитостей, які ніколи не акцентували уваги журналістів та прихильників на власних сімейних стосунках, а ще артист не показував ніколи своїх дітей.

Непростий шлях Діми Монатіка до мрії та слави змусив його не думати про особисте. Фото артиста взято на просторах мережі.

Прихильники давно знали, що у Дмитра є двоє синів та щасливий шлюб. Артист не раз показував, якою красунею у нього є дружина. Найяскравіші знимки чоловік продемонстрував з цьогорічного відпочинку.

Звати дружину співака – Ірина. Свою другу половинку артист називає головною натхненницею. І не дарма! Коли Дмитро переїхав з Луцька до столиці, Ірина була поруч, як і всі інші роки становлення чоловіка у шоу-бізнесі.

Дмитро Монатік. Фото взято на просторах мережі.

Виявляється, що Ірина ще й один з менеджерів творчого проекту артиста! Проте, головне за що вдячний співак коханій – це, звісно, його дітлахи.

Синів Дмитра Монатіка звати Даня та Платон. Артист не приховував, що має дітлахів, втім намагався не демонструвати їх обличчя, але й робив гарні художні кадри з хлопчиками.

На честь свого 35-річного ювілею, артист створив ексклюзивний документальний фільм, куди й і увійшли кадри з синочками.

Діти Дмитра Монатіка. Скріншот взято з кадру телефільму “Ресницы безопасности”
Діти Дмитра Монатіка. Скріншот взято з кадру телефільму “Ресницы безопасности”

Трейлером поділився співак на своєму ютуб-каналі. Своє відео він вважає дуже теплим та ностальгійним.