Камалія буде вдома, а Остапчук та Монатік хочуть працювати: які бажання загадують зірки перед Новим Роком

Українські зірки поділилися планами на Новорічну ніч у цей незвичний рік.

Напередодні Нового року українські артисти вирішили поділитися де святкуватимуть головне свято року.

Дехто вважає, що заслужив свято у родинному колі, а дехто хоче не порушувати традиції і зустріти новий рік на роботі.

Учасники вітчизняного гурту “KAZKA” зізналися. що для них святкувати новий рік на роботі під час концертів або корпоративів стало доброю традицією і вони дуже не хотіли б їй зраджувати.

І якщо у учасників гурту такий спосіб святкування – лише мрія, то у співака Дмитра Монатіка та шоумена Володимира Остапчука це може стати реальністю. Співак зазначає, що у нього вже є робота на свята, але він готовий і до того, що цей Новий рік буде затишним і родинним. Він аргументує це нестабільною ситуацією з епідемією.

У його колеги шоумена Володимира Остапчука теж є плани зустріти новий рік на роботі, але ведучий теж не знає чи так буде, чи ні. Його ж дружина Христина говорить, що хотіла б зустріти свято вдома з чоловіком, проте підлаштовуватиметься під обставини.

Христина Остапчук мріє про родинне свято
Христина Остапчук мріє про родинне свято

А от співачка Наталія Могилевська відверто зізналася, що не пам’ятає як взагалі святкують новий рік. Воно і не дивно. адже лише з приходом карантину співачка почала приділяти більше уваги життю. ніж роботі.

На відміну від зіркових колег, ведуча “Ранку з Україною” Лілія Ребрик святкуватиме Новий рік вдома з родиною. Вона зазначила, що вважає таке святкування заслуженим, адже працюватиме до останнього.

Свято вдома влаштує і танцювальна пара українського шоу-бізнесу Катерина Кухар та Олександр Стоянов. Вони планують запросити гостей і провести час весело. Крім того, балерина зазначила, що за традицією святковий стіл готуватиме її чоловік. Сам Олександр Стоянов не заперечує і у всьому погоджується з зірковою дружиною.

У родинному колі планує відсвяткувати Новий рік і співачка Ірина Федишин. Вона вважає, що це родинне свято і його треба відзначати лише з найріднішими.

Співачка Камалія теж святкуватиме Новий рік у родинному колі. Вони планують накрити стіл і запросити для дітей Діда Мороза та Снігуроньку. Була у виконавиці ще одна мрія, показати чоловікові Карпати. але цього року цим планам не судилося здійснитися. Проте Камалія не засмучується і готова відсвяткувати у тісному родинному колі. Тим паче, що зіркова родина перехворіла на коронавірус.

Ще одна зіркова пара Володимир Дантес і Надя Дорофеєва теж не планують гучних вечірок і святкувань на роботі. Проте співачка зауважує, якщо люди захочуть, зможе влаштувати і онлайн-корпоратив. Крім того, такий вид розваг набирає популярності у зв’язку з ситуацією у світі.

Схоже, що зірки все ж надають перевагу безпечним святкуванням і готові пожертвувати веселощами заради сімейного вечора.

Схожі статті