|
01.04.2021 17:32

(Фото) Знайшовся брат теледіви Лілії Таран: чоловік став вченим та професійно вивчає історію. Всі подробиці

Лідія Таран - популярна українська телеведуча, яка завжди несе позитив та креатив своєму глядачеві. Дізнайтеся, з ким виросла ця надзвичайна зірка.

Лідія Таран – симпатична білявка, яка вже не один рік інформує, розважає та звеселяє українців. Жінка добилася справжніх кар’єрних висот. Втім, якщо про її творчість ми знаємо в цілому все, то цікаво б було побачити, з ким ця неймовірна теледіва виросла разом.

Героєм сьогоднішнього матеріалу став брат Лідії.

Лідія Таран. Фото взято на просторах мережі. 

У 2019 році у мережу потрапили світлини зі святкування Дня народження телезірки. Лідія наважилася показати свою родину, близьких, з якими провела своє дитинство.

Лідія Таран показала свою родину. Брат – крайній зліва. Фото взято на просторах мережі.

Інтелігентний чоловік у костюмі зліва – це рідний брат Лідії Таран. Сама ж зірка позує у футболці, яку подарував він їй.

Лідія похизувалася презентом свого брата. Фото взято на просторах мережі.

Редакція “Сенсації” вирішила дізнатися, ким же працює та як живе брат Лідії Таран.

Звати чоловіка – Макар. Він поліглот та історик. Працює у престижному столичному ВНЗ: Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка. Поки що він доцент та кандидат історичних наук.

Рідний брат Лідії Таран – науковець. Скріншот взято з сайту університету.

Спеціалізується на проблемах історії та міжнародних відносин країн Північно-Східної Азії. Завдяки своїм здібностям, проходив стажування на Тайвані та в США. В університеті він читає лекції для студентів за темою Нової та новітньої історії Азії та Африки.

Зазвичай потокова лекція може нараховувати понад 100 молодих істориків. Вихованці дуже шанують іменитого викладача.