Більше не білявка: телеведуча Лідія Таран кардинально змінила імідж під Новий рік

Лідія Таран вирішила змінити імідж і розпрощатися з образом білявки.

У передчутті Нового року телеведуча Лідія Таран вирішила поекспериментувати з зовнішністю.

І, відповідно, залишити нарешті минуле у минулому. А Новий рік зробити по-справжньому новим і не лише на календарі, а й у зовнішності та житті.

Зірка “плюсів” показала прихильникам два образи. Один з них звичний, де Лідія Таран білявка. а інший – новий, де ведуча з темним волоссям. під знімками вона поцікавилася який образ краще.

Тут думки прихильників розділилися. Одним більше сподобався образ з темним волоссям, але були коментарі, що краще взяти світліший відтінок. Але були і такі. кому сподобався саме такий відтінок і вони навіть зауважили. що телезірка помолодшала.

Проте були і ті, хто не хоче аби улюблена телеведуча змінювалася і просили її залишитися білявкою.

Були серед підписників і ті, кому Лідія Таран з темним волоссям нагадала 16-річну однокласницю її сина і просто молоду привабливу дівчину. До того ж так Лідія Таран виглядає виразніше.

Але прихильники, все ж, судячи з відповідей, більше звикли до ведучої-блондинки. Хоча декому навіть стало цікаво який вигляд все ж матиме Лідія Таран з темним волоссям, адже на перший погляд такий колір прородніший.

Зазначимо, що це не перша зміна іміджу ведучої. раніше вона поділилася світлиною, на якій їй 20 років і у неї коротка стрижка та руде волосся. Тоді Лідія Таран теж замислювалася про зміну іміджу.

Тоді прихильникам теж не дуже сподобалося це рішення і ведуча вирішила залишитися білявкою.

Раніше телеведуча каналу “1+1” показала, як проводить свята в горах. Зірка телебачення поділилася, що хоча сніг там штучний, проте це не заважає кататися. за чим, власне, і поїхала на Різдво Лідія Таран.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.