Вагітна дружина Віктора Павліка розкрила секрет стосунків з Народним артистом і розставила усе на свої місця

Вони — одна з найбільш скандальних пар українського шоу-бізнесу. Що їх тримає разом?

Катерина постійно стає жертвою невгамовних хейтерів, які вважають, що точно знають, як треба жити та чим саме завинила перед ними Катерина. Головну причину такої великої кількості недоброзичливців знають всі — дівчина декілька років була коханкою Народного артиста України Віктора Павліка.

Роман на стороні

Лариса Созаєва (колишня дружина Павліка) не замовчувала проблеми в родині і розповідала аудиторії, все як на духу, навіть коли її син лежав присмерті: коли дізналася про зраду, як усе це відбувалося і що вона переживала під час зрад та після.

Катя виявилася також не з “робкого десятку”. Якщо колишня дружина чоловіка її звинувачує, то їй не буде потрібно довго чекати на відповідь. Катя дасть її тут і зараз.

Багатьом було цікаво, чим саме дівчина змогла звабити популярного співака (в якого безумовно було безліч жінок за все життя) та як їй вдається підтримувати шлюб.

Секрет шлюбу Віктора Павліка і Каті

Іноді, щоб продати рекламу для якогось експерта, потрібно розповісти дещо особисте.

Нещодавно Репяхова опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео з чоловіком, який розповідав про стосунки між людьми. Тож вона вирішила відповісти на питання щодо секрету їхніх стосунків з Віктором Франковичем.

Усе виявилося дуже просто: за словами концертного директора, вони просто приймають одне одного такими, якими вони є, і не намагаються щось змінити глобально.

Варто додати, що з попередніх stories Каті також з’ясувалося, що вона взагалі не ревнує співака. З огляду на те, що в нього вже було 3 дружини, це неймовірна впевненість в собі. Ба більше, концертний директор сказала, що вже встала на свій шлях і навіть якщо знайде щось в телефоні Віктора Павліка, то з цього шляху не зверне.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.