Віктор Павлік похизувався новеньким авто за мільйон гривень: Репяхова увела заможного нареченого

Катерина Репяхова полюбляє скаржитися на те, що карантин вніс великі зміни у життя артиста. Та автівка Павліка за мільйон гривень змушує сумніватися у безгрошів'ї артиста.

Віктор Павлік давно став улюбленцем українського слухача. Талановитий співак користувався шаленою популярністю. Композиції артиста актуальні й зараз. Та карантин вніс свої зміни у звичне життя: відсутність корпоративів, концертів та живих виступів ледь попсували багато нервів всім українським артистам.

Молода вагітні дружина Катерина не раз скаржилася, що життя після березня 2020 року геть змінилося.

Жінка також розповідала своїм підписникам, що давно не отримувала дорогих подарунків від чоловіка, мовляв, у них така традиція: дарувати щось часто, але незначне.

Віктор Павлік обожнює гарне авто

Проте, автівка, якою в Інстаграм-сторіз похизувався співак, говорить про інше.

Віктор Павлік опублікував відео, як його “ластівку” миють після довгих мандрів.

Редакція “Сенсації” дізналася, скільки коштує автівка та коли вона з’явилася у співака.

За даними автомобільних реєстрів, у Віктора Павліка Toyota RAV-4 HYBRID. Виявилося, що транспортний засіб був ввезений в Україну з-за кордону у 2019 році, проте, придбав артист його у салоні.

Вартість такої автівки стартує від 940 тисяч гривень. Проте, остаточну вартість вирішує комплектація. Розганяється машина до 180 кілометрів на годину. У Віктора Павліка ще й шкіряний салон.

Номерні знаки – нові. Автівка має позначку “КА”, що означає, що місце прописки у співака знаходиться у столиці.

Улюблена машина співака

Редакція дізналася, що адреса реєстрації знаходиться у Печерському районі, ось тільки, дивно, що власником машини є юридична особа.

Видно, що артист насолоджується, своїм надбанням. Весь час, поки машину миють, чоловік не відходить від неї ні на хвилину. До покупки японської машини, він надавав перевагу німецькому автопрому.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.