Вагітна дружина Віктора Павліка буде забезпечувати родину: Катерина Репяхова не збирається у декрет

Катерина Репяхова не збирається у декрет і перерахувала типи діяльностей, якими збирається заробляти на життя.

Поки Віктор Павлік відвідує різноманітні інтерв’ю, фанати пильно стежать за його особистим життям, і за його дружиною, яка використує цю ситуацію з користю.

Стан справ

Зіркова пара ходить на популярні телепрограми і розповідає про свої плани на найближчий час, зокрема про те, як за часів суцільного карантину і важкої ситуації в країні з роботою зважилися народити  дитину.

Безгрошів’я

Напередодні в одному з інтерв’ю Катерина Павлік зазначила, що зараз у них дуже мало грошей, вони “в жорсткому мінусі” через локдаун, і щомісяця втрачають близько 150 тисяч гривень, через що довелося відкласти покупку житла і продати автомобіль Катерини.

Щоб зберегти матеріальне становище родини, Катерина планує в міру своїх сил зовсім не йти в декрет. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Інстаграм, чим породила шквали  обговорень і засуджень у свою адресу. До речі, зараз популярні блоги приносять своїм власникам неймовірні прибутки, а Катя активно займається його розвитком.

“Моя робота і декрет. З 1 квітня я піду в декрет і як підприємець навіть буду отримувати якісь гроші. Але це на паперах так. Насправді, я не планую себе обмежувати в улюбленому занятті – в концертній діяльності. Скільки зможу, буду їздити. Я свято вірю, що навесні у нас вже буде тур по невеличким містам і я ще встигну напрацюватися до пологів. А ось коли народжу – дистанційно буду вирішувати всі питання. Ну і звичайно ж, я шалено щаслива, що у мене є робота, у вигляді мого блогу. Тут декрету не буває”, – написала Катерина у своєму Інстаграмі.

Нагадуємо, що вагітність Катерини веде елітна лікарня, а пологи подружжя буде проводити у себе вдома.

Схожі статті