Єфросиніна розкрила реальну картину стосунків з Горбуновим, який перестав для неї існувати: “Дуже тупа річ”

На кожному інтерв'ю Машу Єфросинину запитують про конфлікт із її колишнім колегою Юрієм Горбуновим. Усі хочуть дізнатися правду, що насправді сталося.

У 2023 році стало відомо, що колишні колеги, які багато років працювали у програмі “Підйом”, телеведучі Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов остаточно розірвали усі дружні стосунки. Мало того, Єфросиніна відкрито каже, що з 2021 року Горбунов “перестав для неї існувати”. І як не намагалися журналісти з’ясувати суть конфлікту між колись друзями та колегами, жоден із фігурантів не готовий відкрито про це говорити.

Так, напередодні Єфросиніна дала інтерв’ю на Ютуб-каналі “Української правди”, де знову було піднято їхню тему з Горбуновим конфліктом.

Єфросиніна розкрила реальну картину стосунків з Горбуновим
Єфросиніна розкрила реальну картину стосунків з Горбуновим

У розмові з журналістом Марія промовилася, що сварка була як в особистій, так і в професійній площині, проте вона не збирається виносити її на загальне обговорення.

“Єдине, що я можу сказати, що дуже тупа справа видавати і демонструвати дружбу на показ, коду насправді її не існує”, – сказала Марія.

На запитання журналіста, хто став ініціатором рішення перервати усіляке спілкування, Єфросіна пояснила, що то була вона.

Єфросиніна розкрила реальну картину стосунків з Горбуновим
Єфросиніна розкрила реальну картину стосунків з Горбуновим

“Зважаючи на те, що він зробив і знав, що я про це дізнаюся і знав до чого це приведе, можна сказати, що перестала спілкуватися демонстративно, звичайно ж, я, а він, як я думаю, і видихнув, тому що до цього він і вів”, – зізналася Марія.

Нагадаємо, що вперше про конфлікт між колишніми колегами заговорили 2023 року. Сам Горбунов, коментуючи ситуацію, зізнавався, що хотів би, щоб Маша сама розповіла суть конфлікту і сподівається почути це “з перших вуст”. Як стало ясно, Єфросиніна вирішила залишити все при собі.

Єфросиніна розкрила реальну картину стосунків з Горбуновим
Єфросиніна розкрила реальну картину стосунків з Горбуновим

На відміну від колишньої колеги, що веде досі каже, що для нього Маша не зникла, вона, як і раніше, залишається професіоналом, яка дуже багато робить для перемоги.

“Для мене вона жива, а я для неї – ні”, – підсумував Горбунов.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?