На сьомому десятку витанцьовує, як 20-річна: розкішна мама Дана Балана показала, що до пенсіонерки їй далеко

66-річна молдавська співачка не перестає дивувати публіку. Жінка пречудово виглядає на свій вік та продовжує з непідробним запалом виступати на сцені.

Мама відомого молдавського артиста Дана Балана, Людмила у своєму Instagram опублікувала нове відео. Вона доказала, що вік, це лише цифра, а у 66 років можна виглядати, як молода, доглянута та сповнена енергії жінка

На відео, Людмила втягнута у коротку сукню яскраво-жовтого кольору, прикрашену чорними квітами. На струнких ніжках співачки красуються невисокі чобітки на танкетці в тон сукні. Опублікувала новий пост зірка на честь презентації своєї нової пісні “Undeva”. Вона сподівається, що шанувальники оцінять її роботу.

“Сподіваємося, це принесе вам багато радості!”, – написала Людмила.

Користувачі мережі оцінили старання зірки. Вони засипали її компліментами. Підписники зачаровані енергією та позитивом, що випромінює Людмила.

“Довгих років життя, скромна, мила, доброзичлива, красива – просто ангел, а не жінка”, “Скільки енергії! Світла така! Чудова співачка”, “Людмила просто супер, можна дивитись і слухати весь час! Несе гарний позитив”, “Ось розумничка, фору всім молодим дасть. Синок повинен такою мамою пишатися! Здоров’я їй”, – прокоментували допис артистки.

Мама Дана Балана зачарувала шанувальників запальним танцем
Мама Дана Балана зачарувала шанувальників запальним танцем

Людмила Балан не тільки талановита співачка, вона також працює телеведучою. Її чоловік Михай Балан дипломат, але також має здібності до творчості, він віртуозно грає на баяні. За життя пара виховала двох прекрасних дітей – відомого музиканта та виконавця Дана та його молодшу сестру Сандру, яка, як і мама, працює на телебаченні. На відміну від запеклого холостяка Дана, Сандра вже має власну родину – чоловіка та дітей.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.