Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.

Катя Осадча

Полякова, Нікітюк та інші зірки, які засвітилися в супермаркетах

Катя Осадча народилася у вельми інтелігентний заможній родині, але гине коли не відмовляла собі у задоволенні відчувати себе частиною народу. Телеведуча впевнено рухається вперед, має шалені доходи, високий рівень життя і все так само проявляє свої людські якості, які притаманні кожній жінці.

Катю можна зустріти в супермаркеті, у різних закладах, посеред міста, і в цьому немає нічого для телеведучої виключного.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк показала свого песика
Полякова, Нікітюк та інші зірки, які засвітилися в супермаркетах

Леся Нікітюк може сміливо з’явитися не тільки в будь-якому магазині, але і навіть на базарі. Наприклад, не так давно вона виходила туди разом зі своєю матір’ю, міряла різноманітні наряди, створювала контент та добряче посміялася зі своїми підписниками з місцевого контингенту, адже якщо хочеться побачити справжній колорит міста, то необхідно йти саме на ринок.

Оля Полякова

Полякова, Нікітюк та інші зірки, які засвітилися в супермаркетах

Оля Полякова може собі дозволити сміливо виходити не тільки у супермаркет, але й на власну ферму. Зірка з великим задоволенням займається козами, варить разом з персоналом у її домі сир, любить пригощати усіх гостей продуктами власного виробництва.

Ектор Хіменес-Браво

Ектор Хіменес-Браво показав, яким він буде у ролі батька
Полякова, Нікітюк та інші зірки, які засвітилися в супермаркетах

Хоча батько колумбійського кухаря був вельми заможним та успішним чоловіком, свою родину він залишив без копійки в кишені. Мабуть це також вплинуло на становлення особистості кулінара, який з великим трепетом ставиться і до базарів, і до можливості придбати домашню продукцію. При цьому, Ектор може абсолютно спокійно завітати до будь-якого супермаркету та ознайомитися з асортиментом.

Варто відзначити, що так само серед українських зірок є знаменитості, які взагалі майже не бувають у подібних місцях, і усі ці справи виконують їхні робітники.

Схожі статті

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.