Даніель Салем наважився розповісти про бідне дитинство та перші спроби заробити: “Я чистив взуття”

Що ховається за мужнім виглядом Даніеля Салема? Чоловік розповів, через до йому довелося пройти, перш ніж він ступив на шлях до успіху.

Зовсім нещодавно стало відомо, що український телеведучий Даніель Салем, який отримав свою відомість завдяки програмі на новому каналі кохання на виживання став новим ведучим програми зірковий шлях. Участь такої події журналісти проекту вирішила познайомити глядачів поближче з зіркою.

Бідне дитинство

Повідомляється, що чоловік народився у сонячному місті Одеса. Однак, у віці 6 років повернувся з батьками на батьківщину тато уберут. Родина жила відверто бідна і хоч, Щоб якось заробити та допомогти батькам маленький Данієль чисте взуття на площі.

Також хлопчик з підприємницькою жилкою продавав диски у школі з не дитячому змістом. За словами телеведучого, в неділю продавалося біля 35 дисків. Однак, всі гроші віддавалися родині. Також хлопчик з підприємницькою жилкою продавав диски у школі з не дитячому змістом. За словами телеведучого, в неділю продавалося біля 35 дисків. Однак, всі гроші віддавалися родині. Потім хлопці довелося поїхати зі своїм дядьком на заробітки.

Як він живе зараз

Даніель бесідує з Катериною Осадчею.

В Україну він повернувся, коли йому було 19 років. Він швидко вивчив російську мову, але для роботи мрії він вивчив українську. Перш ніж потрапити на телебачення, новий ведучий “Зіркового шляху” змінив декілька професій.

“Це дуже красиву мову. І для мене, як людини, який побачив світ і почув багато мов, українська дуже мелодійна, красива”, – розповів Даніель Салем.

Коли Даніель потрапив в армію, він вирішив пов’язати свою долю з військовою службою. Втім, зовсім скоро він розчарувався в професії своєї мрії. Все виявилося не так, як він собі уявляв. Під час військових дій він отримав поранення.

Схожі статті