|
08.04.2021 20:54

Тільки-но Катя Осадча повернулася з-за кордону, Юрій Горбунов залишив дружину та полишив країну: усі деталі

Здається, що зараз у подружжя не самий хороший період для спілкування. Адже зірки постійно подорожують по одинці.

Подружжя Катерини Осадчої та Юрія Горбунова справедливо поважають не тільки в світському суспільстві, але й прості глядачі. Ці дві людини неймовірно талановиті, вишукані, професійні та вихованні. Тому не дивно, що вони так швидко знайшли одне одного та змогли створити родину, про яку мрія кожна друга людина.

Робота, яка розкидала коханих по земній кулі

На жаль, робота журналіста зобов’язує людину виїжджати на місце подій, подорожувати заради проектів та навіть не ночувати вдома. Звісно професія дуже прибуткова. Але у світі немає нічого ідеального. Тому шоумен вимушений час від часу залишати кохану дружину та довгоочікуваного сина Івасика самих у Києві.

Не стала винятком і Катерина Осадча, яка досить часто ввечері виходить на світські заходи заради того, щоб взяти інтерв’ю в українських зірок. Дитині мабуть важко, коли матері немає вдома вночі. Але що поробиш? Також нещодавно Катерина побувала у Грузії, яка суворо закрита для мандрівників. Однак Катя завітала туди по роботі до Ніно Катамадзе та Іраклі Макацарія. Тому швидко змогла перетнути кордон.

Юрій Горбунов за кордоном

Скріншоти нових фотографій з особистої сторінки Юрія Горбунова.

А сьогодні стало відомо, що Юрій Горбунов вилетів з України не побувши з дружиною і неділі після її повернення з Грузії. Куди саме відправився телеведучий невідомо, адже він немає звички відмічати своє місцеположення в Інстаграм. Однак на особистій сторінці зірки в соціальній мережі з’явилося два фото, на яких чітко видно, що Юрій знаходиться у теплій країні.