Наступна Примадонна: поп-король Філіп Кіркоров замилував в мережу знімками доньки в честь її Дня Ангела

Діти Філіпа Кіркорова ростуть швидко і вже починають дивувати аудиторію.

9 років тому у родині артиста сталася велика радісна подія – у кінці листопада народився його первісток — старша донька, яку він назвав участь Примадонни російської естради Алли Пугачової.

Алла-Вікторія, як вона є

Алла-Вікторія не любить уваги до себе та своєї персони. Її зірковий тато неодноразово зізнався, що донька не хоче пов’язувати своє життя із шоу-бізнесом та сценою. Напроти, дівчинці подобається усе, що пов’язано з архітектурою та дизайном. Дівчинка не приховує — хоче стати архітектором.

День Ангела уАлли-Вікторії

Нещодавно Філіп Кіркоров опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram привітання для свого первістка.

Привітання від Філіпа Бедросовича доньці.

Так, Алла-Вікторія вчора святкувала День Ангела. У цей день поп-король показав неймовірні знімки доньки, яка вже потихеньку перетворюються на дівчину. Зірочка постала у рожевому платті-балахоні на манер Пугачової, але в більш дитячому стилі. Так, вона була схожа на фею або принцесу з сказок. Дуже прикро, що дівчинка не збирається податися в артисти, адже в неї є талант привертати увагу.

Нагадуємо, що у Філіпа Кіркорова також є син Мартін. Хлопчик з’явився на світ на 8 місяців пізніше, ніж його сестра. Восьмирічний хлопчик захоплюється футболом, водними видами спорту та верховою їздою. Варто додати, що в гаражі Мартіна уже стоїть приготований для нього Rolls Royce. Його Кіркоров підготував до 18-річчя хлопчика. На відміну від сестри, Мартіну подобається увага і він готовий спробувати себе у якості артиста.

Схожі статті