Чому 41-річний Руслан Сенічкін досі не одружений: ведучий розповів чи вважає це проблемою у своєму житті

Руслану Сенічкіну 41 рік. У цей час у більшості чоловіків вже є родини та навіть дорослі діти. Що ж трапилося у житті телеведучого?

Руслан Сенічкін починає свій ранок разом з країною. Чоловік ділиться з українцями цікавими новинами та не забуває брати інтерв’ю у цікавих особистостей.

Руслан Сенічкін
Руслан Сенічкін. Фото взято на просторах мережі. 

Руслан дуже тепло розповідає про свою родину, матір та сестер. Для нього слово найрідніших людей – дуже важливо. Втім, своїм власним сімейством 41-річний ведучий ще не обзавівся. Виявляється є ряд причин, чому чоловік ще й не зміг одружитися.

Руслан Сенічкін
Руслан Сенічк. Фото взято на просторах мережі. 

Чоловік не раз розповідав у своїх інтерв’ю, що міг одружитися ще у 20 років. Втім, це рішення не дало б йому можливості поїхати з Дніпра у столицю та стати зіркою. Руслан дуже цінує те, як склалося його нинішнє життя і він би його ні на що б не проміняв.

Також Сенічкін зазначає, що за своєю натурою він – інтроверт та однолюб. Йому важко у великих компаніях і до всього цього професія його змушує також знаходити час на те, щоб проводити його на самоті.

За словами Руслана є також родинні обставини, які не дають можливості йому завести дітей та одружитися навіть у 41 рік. Втім, телеведучий не хоче розповсюджувати цю інформацію. Чоловік вважає, має бути те, що можна приховати від сторонніх очей.

Сестри Руслана Сенічкіна. Фото взято на просторах мережі. 

Та незважаючи на всі плітки, чоловік не сердиться на питання про його особисте життя. Руслан вірить, що у нього ще все попереду і він обов’язково зможе зустріти кохання та свою долю.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.