|
10.04.2021 19:47

Жінка, яка вчилася з Олегом Винником, розсекретила ім’я його дружини: неочікувана сенсація звідки не чекали

Правда виривається назовні і з цим нічого не поробиш...

Олег Винник намагається утримати репутацію холостяка. Його професія та імідж зобов’язують його привертату увагу українок не тільки талантом, але й перспективою на знайомство з кумиром. Так чинили найуспішніші музиканти всього світу. Якщо хочеш бути повелителем вовчиць – деякі деталі свого життя доведеться приховати.

Думка самого Олега Винника стосовно ситуації

Олег Винник

Однак, Олег Винник заперечує такий стереотип складений щодо нього. Він запевняє, що здатен утримати увагу фанатів і завоювувати їхню любов завдяки іскрі та музиці. Так, в нещодавньому випуску “Життя відомих людей” він зробив успішну спробу донести цю думку до глядачів:

“Мені здається це не важливо. Як тільки у тебе не буде того матеріалу, як тільки не буде у тебе тої любові, не буде тої іскри в очах, того щастя і того запалу — уже нічого не допоможе”, — зазначив співак.

Провокативний коментар

Однак, хто знав, що відеоролик, в якому Олег Винник запевняє, що немає ніякої різниці: знає глядач про твоє особисте життя чи ні, внесе деяку ясність щодо його сімейного стану. Так, у коментарях під роликом в YouTube з’явилася жінка, яка вирішила розповісти свою версію:

“Ольга Герасимюк вперше розповіла про нього у програмі “Хочу і буду”. Це було давно. Не знайшла програму в YouTube, на жаль. А так його багато людей знає давно. Ми разом вчилися в Каневі. Завжди був харизматичним. А Тая Таюне його дружина вже давно”, – розповіла жінка іншим користувача мережі.

Наскільки можна вірити аноніму на ім’я Жанна – не варто казати. В мережі постійно з’являються люди, які несуть повну нісенітницю. Але й ніхто не може довести, що це неправда.

Про тривалі стосунки з Таєю також говорять односельчани Олега Винника. Коли знайомі співака розповіли журналістам про шлюб, то повелитель вовчиць розлютився не на жарт і навіть пригрозив судом.