|
10.04.2021 20:13

(Фото) Алла Пугачова на дні народженні онучки показала вражаючу схожість з Христиною Орбакайте

З віком Алла та Христина все більше походять одна на одну. І це неможливо приховати.

Чоловік Алли Пугачової Максим Галкін оприлюднив невидані раніше знімки з дня народження Клавдії Земцової і зворушив фанатів зіркового сімейства. Буквально тиждень тому донька Христини Орбакайте з шиком відзначила дев’ятиріччя: в честь цієї події дівчинка зібрала під дахом ресторану всіх своїх друзів.

Зіркове подружжя

Головними ж гостями на тому світському заході стали Алла Пугачова і Максим Галкін з дітьми. Ліза і Гаррі практично весь вечір не відходили від іменинниці, фотографувалися з нею, затівали різні ігри. Майже кожен крок малюків спіймали фотографи.

З плином часу Галкін вирішив переглянути отримані знімки, а заодно і показати їх фанатам. Так, особливу увагу аудиторії привернули кадри, на яких Алла Пугачова з широкою посмішкою спостерігає за танцями дітей, а також колективний знімок обіймів малюків і фото Орбакайте з чоловіком.

Схожість Пугачової та Орбакайте

Неможливо не помітити як сильно схожі на цих фото Алла Пугачова та Христина Орбакайте. Якщо раніше вони походили одна наодну лише рисами обличчя, то з віком стають абсолютними копіями. Зачіска, стиль вбрання, макіяж і вирази обличчя – все однаково.

Нагадуємо, що Христина Орбакайте народилася в 1971 році в сім’ї знаменитої співачки і литовського циркового артиста Миколаса Орбакаса. Коли дівчинці виповнилося два з половиною, батьки розлучилися. Через насичений концертний графік матері раннє дитинство артистки пройшло в оточенні бабусі і дідусі. Крім того, в ЗМІ як і раніше ходять чутки про напружені стосунки між Орбакайте і самої Примадонною. Причиною тому став випуск шоу “Пусть говорять” на Першому каналі, присвячений 70-річному ювілею народної артистки СРСР.