Categories Шоу-бізнес

Українська виконавиця Анастасія Приходько повідомила, що стала мамою втретє після прихованої вагітності

Учасниця шоу "Маска" Анастасія Приходько зізналася, що вже народила малюка!

Співачці Анастасії Приходько – 33 роки. Понад три роки вона була у відносинах з підприємцем Нурі Кухілаві. У пари є спільна дочка Нанна, їй вже 10 років. У 2013 році Приходько вийшла заміж за шкільного друга Олександра. У вересні 2019 року пара обвінчалася. У подружжя є п’ятирічний син Гордій. Олександр удочерив Нанну.

Третя дитина

Анастасія Приходько зізналася, що народила третю дитину. Але стать дитини зірка тримає в секреті. В ході ефіру шоу “Маска”, який відбувся 10 квітня на телеканалі Україна, ведучий спецвипуску Володимир Остапчук оголосив, що Анастасія Приходько знову стала мамою і почав її вітати і зажадав від співачки подробиць про малюка.

“Ну, народила, народила !”, – зізналася Приходько.

Співачка Оля Полякова приєдналася до привітаннями, задавши головне питання – як назвали дитину, але стать і ім’я дитини артистка відмовилася розкривати.

Прихована вагітність

Під час зйомок шоу “Маска” з нею постійно знаходився чоловік, тому що положення подружжя приховували. Приходько зізналася, що приховувати в образі Бабки своє становище їй було нелегко, так як термін вагітності був великий.

“Я відмовилася від усіх своїх директорів і піарників. Саме чоловік їздив на підписання контракту. Вся ця таємниця залишилася в родині. Тому чоловік весь знімальний процес був зі мною, тому що мені вже було дуже складно. Ми намагалися приховати як могли, але термін був вже дуже великий. Чоловік допомагав мені весь цей час”, – сказала зірка.

Сподіваємося, шо скоро співачка розкриє усі деталі повязані з малюком, адже шанувальникам не терпиться дізнатися усю правду.

Share