|
12.04.2021 22:40

З’явилося відео, яке доводить, що Потап розлучився з першою дружиною через Настю Каменських: подробиці

Дружина Потапа Ірина Горова завжди казала, що з чоловіком розійшлася мирно. Проте, ніколи не зазначала, чому саме їй знадобилося розлучення.

Пара Потапа та Ірини Горової для багатьох українців була зразковою. Обидва – партнери не лише вдома, а й на роботі, вдвох виховують дітей, доньку та сина. Репер навіть став прикладом для багатьох батьків, вирішивши взяти на виховання дитину Ірини від першого шлюбу.

Втім казка скінчилася раптово. Потап та його дружина – розлучитися.

Потап з колишньою родиною. Фото взято на просторах мережі.

Нещодавно донька Ірини Горової дала інтерв’ю, в якому розповідала про життя зі знаменитістю. Дійсно, репер дуже тепло ставився до Наталії, втім батьком вона його так і не назвала.

Донька колишньої дружини Потапа дала інтерв’ю. Скріншот взято з кадру передачі “Зірковий шлях”.

Пара, хоч офіційно вже і може не підтримувати стосунки, але продовжує спілкуватися через робочі проекти та спільну дитину Андрія. Досі жодна зі сторін не озвучила, чому вирішила розірвати шлюб, а у мережі вже давно ходять чутки про те, що Потап розлучився з дружиною через Каменських.

Схоже, ТСН знайшли цьому підтвердження.

Виявляється, у 2013 році пару зустріли на одному з курортів Куби. Побачили пару випадково українці, які в той же час відпочивали у готелі з Настею Каменських. Прихильники помітили, що поп-діва проводить час на пляжі не сама.

Вже у 2013 році запідозрили про роман Потапа і Насті.

В цей же час зірки виправдовувалися, що мають лише робочі стосунки. Службового роману, за їх твердженням не було. Втім, весілля 2019 року довело, що почуття музиканти один до одного мали.