Ектор Хіменес-Браво похизувався маєтком в Ірпені: колумбійський холостяк заманює потенційних наречених

Ектор Хіменес-Браво довго не міг наважитися перебратися в передмістя. Однак, тепер зірка задоволений своїм рішенням.

Шанувальники кулінарної діяльності Ектора Хіменеса-Браво знають, що шеф-кухар вважає своєю домівкою Канаду. Саме там чоловік знайшов кохання всього свого життя і там знаходиться його справжня оселя.

Будинок шеф-кухаря в Ірпені

Нещодавно на особистій сторінці актора в соціальній мережі Instagram з’явилася нова світлина, на якій знаменитість кулінарного мистецтва постав перед своїм будинком в Ірпені. Нерухомість зірка придбав не так давно. Більш того, з цією покупкою в нього пов’язані деякі спогади. Так, Ектор боявся, що не зможе функціюнувати як раніше, якщо буде проживати у передмісті.

Але бажання позбавитися метушні та почути, як вітер колихає дерева і співають пташки, пересилили його бажання усе встигати. Як виявилося, на успішність кулінара це не вплинуло. Йому не доводиться вставати раніше і він не стоїть у пробках, як цього дуже боявся.

Екстер’єр будинку

Ектор Хіменес-Браво ніколи не приховував свого будинку. Він з легкістю запрошував журналістів усередину і показував свою величезну кухню, наприклад. В цей раз він надав перевагу екстер’єру та показав величний фасад своєї домівки. Житло виконано в стилі модерн і домінують темні кольори. З зовнішнього вигляду фасаду одразу зрозуміло, що у цьому будинку проживає впевнений в собі чоловік. І навіть повіює холостяцьким життям.

В будинку він живе у самотності. Ектор досі не одружений, хоча мав жінок, які впевнено йшли до фінішної прямої з кухарем. Однак, не варто засмучуватися. У кулінара велика колумбійська родина і усі шанси сподобатися будь-якій дівчині.

Схожі статті