Головний вовк країни Олег Винник позує в джакузі: в мережі з’явилося фото, яке звело усіх вовчиць з розуму

Олег Винник вирішив звести з розуму усіх вовчиць. В мережі віднайшлися фото з артистом в джакузі.

Олег Винник — головний український серцеїд. Цьому білокурому красеню вдалося за короткий проміжок часу підкорити серця мільйнів українок не тільки на території нашої країни, але й за її межами.

Успіх Олега Винника не має ніякого відношення до удачі

Багатьох зірок можна звинувачувати у тому, що їм просто пощастило і кар’єра музиканта взяла і звалилася на них з неба. Однак, про Олега Винника такого сказати просто не можна, адже він дійсно підтвердив свій статус зірки. Так, повелитель вовчиць спочатку прославився у Німеччині, де достатньо довго присвячував всього себе театру. Там артист фотографувався на обкладинки глянцевих журналів, давав інтерв’ю журналістам і був абсолютною зіркою.

Але в якийсь момент артист вирішив, що хоче бути й зіркою на Україні, де його ще ніхто не знав. Коли Ольга Сумська вперше побачила Олега Винника на сцені, то одразу передрекла його блискуче майбутнє. Зірка головного вовка країни вважається феноменом. Як то кажуть: двічі в одну річку не увійдеш, але Олежі це виявилося по силам.

Фан-клуб Олега Винника

Нещодавно на одній з фанатських сторінок присвячених творчості Олега Винника з’явилися світлина, на якій артист постав з голим торсом у джакузі. Його волосся було зібрано назад у хвостик, а на грудях висів хрестик.

Легендарне фото Олега Винника у джакузі.

Вовчиці обожнюють це фото, адже Олег не особливо у захваті від таких фото, іна його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram подібного просто не знайти. Тому це фото свого роду вважається ексклюзивом.

Схожі статті