Лариса Доліна помолоділа на 20 років і розповіла, як їй це вдалося та у що обійшлося: вся правда про зірку

Лариса Доліна надзвичайна співачка, життя якої цікаве глядачам і досі. Подивіться, як змінилася зірка естради.

Лариса Доліна вже кілька десятиліть дивує слухачів своїм талантом. Розкішна співачка не тільки має хист до музики, а й до акторської майстерності. Лариса з недавніх пір грає у театрі. Втім, у неї і до цього були ролі у кіно. Зокрема вона зіграла чарівницю у новорічному сучасному кіно про Попелюшку.

Лариса Доліна у мюзиклі “Попелюшка”. Фото взято на просторах мережі. 

Нещодавно Лариса Доліна показала, як змінилася та помолоділа попри свої роки. Видавництво “СтарХіт” повідомило, що співачка схудла до 44 розміру одягу.

Що розповіла Лариса Доліна про своє помолодіння?

На своїй сторінці співачка в Інстаграмі вирішила розкрити карти про кардинальні зміни зовнішності.

“Жодного грама фотошопу, просто дуже хороше світло і скинуті 21 кг. Викладаю це фото тільки для того, щоб вселити надію в Вас, милі жінки, що будь-яка з вас може добре виглядати, тільки потрібно докласти трохи зусиль”, – повідала артистка про своє перевтілення.

Доліна розповідає, що вирішила скинути вагу, бо набридло таскати за собою важкість зайвих кіло. Дієту обрала за типом крові. Співачка здала аналізи і лікарі визначили, що не можна їсти жінці. Втратила жінка 21 кіло.

А ще Лариса поділилася, що гарна зовнішність впливає на самооцінку.

У відео ви зможете ще більше дізнатися, як Ларисі Доліній вдалося так ефективно привести себе до ладу та змінити кардинально фігуру.

Не забудьте також підписатися, щоб отримувати цікаві відео про знаменитостей.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.