Вадим Олійник розповів про найкрутіші повороти долі: смерть батька, від’їзд мами і доленосну “Фабрику зірок”

Вадим Олійник розповів що йому довелося пережити на шляху до слави і як це жити без рідних.

Вадим Олійник, який зараз будує сольну кар’єру, став відомим як учасник дуету з Володимиром Дантесом “ДіО.Фільми” після проекту “Фабрика зірок”. Тоді хлопці співпрацювали з Наталією Могилевською і, незважаючи на її складний характер, ніколи не конфліктували.

Але шлях до слави у відомого співака Вадима Олійника не був вистелений червоною доріжкою. На шляху до слави хлопцеві довелося пройти через таке, що не насниться навіть у найгіршому кошмарі.

Коли майбутній зірці було 11 років, його мама поїхала на заробітки. А після повернення, виявилося, що батько артиста серйозно хворий. Тоді мама знову поїхала за кордон, але тепер співак не бачився з нею сім років.

За цей час у артиста помер батько. А сам Вадим Олійник останній тиждень його життя провів з ним у лікарні. він розповідає, що тоді він не дуже усвідомлював що відбувається, але розумів своє безсилля.

Співак пригадує, що у батька настільки все боліло, що вони з сестрою бігали до медсестри по морфій.

Напередодні смерті батька Вадим вирішив вибачитися перед найріднішою людиною і пообіцяти взятися за голову. Але не встиг, наступного ранку батька артиста не стало. Не змогла приїхати на похорон і мама артиста. Тоді, у свої 18 хлопець різко подорослішав і вирушив підкорювати столицю.

Але Київ теж не зустрічав провінціала з розпростертими обіймами. під час навчання в училищі культури. Вадим Олійник підпрацьовував скрізь, де міг.

Вадим Олійник і Володимир Дантес. Гурт ДиО-фільми
Вадим Олійник і Володимир Дантес. Гурт ДиО-фільми

Тоді він почув про “Фабрику зірок 2” і рішення народилося саме собою – іти і пробувати. Але хлопець того дня, коли був кастинг, мав здавати іспит. він сам для себе вирішив, що як отримає хорошу оцінку, піде на кастинг. Там йому свій незаповнений бланк з номером учасника віддала якась незнайома дівчинка.

Вадим не опирався і згодом у них з Володимиром Дантесом сформувався відомий дует.

Зараз хлопець працює над новими піснями і виступає як сольний виконавець. Хоча і тут не обійшлося без неприємної ситуації. Артист зізнався. що свого часу не розповів колезі про наміри йти з дуету, чим дуже підвів співака.

Зараз стосунки у артистів налагодились. Але Вадим все ще відчуває провину за той необдуманий вчинок. Хоча Володимир Дантес і сам співак досягли неабияких успіхів у кар’єрі.

І якщо про творчість і роботу вадим гоорить охоче і багато. то особисте життя воліє тримати в таємниці. лише зараз стало відомо про те, що він був одружений, але пара розійшлась і тепер у житті Вадима є місце і новим знайомствам і творчості.

Схожі статті