Categories Шоу-бізнес

Ксенія Мішина заговорила про стосунки після чуток про розрив з Олександром: “Ці слова адресовані Еллерту”

Чи то Ксенія Мішина говорить загадками, чи то шанувальники фантазують.

Нещодавно зіркова пара Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта спровокували чутки про розрив стосунків. Шанувальники впевнені — екс-холостячка покинула обранця.

З чого все почалося?

Коли коханий Ксенії не прийшов на день народження Платона, підозр у шанувальників ще не виникло. Адже всіляке буває. Згодом Ксенія вирушила до Хорватії на зйомки нового фільму. Так як зірки постійно тримають в курсі своїх дій та пересувань улюблених підписників та публікують різноманітні stories, фанати швидко з’ясували, що парубок не проводжав кохану до літака.

А через декілька днів користувачі мережі помітили, що Мішина видалила всі спільні фотографії з Олександром та відписалася від нього в соціальній мережі Instagram. Журналісти одразу ж повідомили про це. Зчинився справжній ґвалт. У різноманітних фанатських акаунтах люди почали сперечатися: одні щиро вірять у любов між колишніми учасниками холостякчки, інші вже схоронили їхні стосунки.

“Зашифроване послання” від Ксенії

Сьогодні на особистій сторінці Ксенії в соціальній мережі Instagram з’явилася предивна публікація.

Жінка вирішила розповісти, чому деякі світи не сходяться між собою. Мовляв усі ми це окремі усесвіти і іноді ці всесвіти не можуть знайти спільну мову. Підписники акторки одразу ж зрозуміли, що це натяк і почали пояснювати тим, хто цього не зрозумів у коментарях.

Подібних коментарів під публікацією Ксенії безліч.

Тим не менш, від Олександра ні слуху, ні духу. Однак, добре знаючи світ шоу-бізнесу, можна здогадатися, що офіційне підтвердження про розрив прийде через канал з “СТБ”.

Share