Categories Шоу-бізнес

Честолюбство у чистому вигляді: Тіна Кароль не змогла прийняти поразку у шоу “Голос країни” та покинула його

Тіна Кароль шість разів одержувала беззаперечну перемогу, а після поразки вирішила піти з проекту.

Вокальний проект “Голос країни” успішно існує на телебаченні України вже 11 років. Яскрава концепція сподобалася не тільки українцям, але й глядачам по всій земній кулі. Безліч країн адаптують шоу під власних зірок та музичну індустрію, і таким чином розважають співвітчизників якісною музикою. Тіна Кароль була частиною цієї епохи 7 років. Величезний термін для зірки навіть такої величини.

Тіна Кароль і Дан Балан

Участь Тіни Кароль у “Голосі” дала нам дуже цікаву історію чи то кохання, чи до прикладу успішного піару. З приходом до проекту Дана Балана співачка і молдавський мачо створили неймовірну атмосферу, за якою досі сумують фанати шоу.

Тіна Кароль і Дан Балан. Кадр взято з випуску шоу “Голос країни”.

Між зірковими тренерами було все: погляди, посмішки, флірт, кокетство, дотики, натяки і неймовірно романтичний дует. Немає нічого кращого, ніж бурхлива хімія між творцями. Тим не менш, і ця історія закінчилася. Хоча шоуранери намагалися її воскресити за допомогою повернення Дана у якості помічника.

Тіна Кароль покидає шоу

Тіна Кароль та Юлія Тимочко

В 11-му сезоні переможцем став підопічний Наді Дорофєєвої Сергій Лазановський. Талановитий красень по праву отримає свою винагороду та запам’ятається глядачам, як юнак, який “розбив” на голову  сильного тренера у чесному двобої. Підопічна поп-діви Юлія Тимочко не дивлячись на беззаперечний талант та багатий досвід, не змогла перемогти у двобої.

А Тіна вийшла на сцену і заявила, що це був останній сезон, у якому вона приймала участь. Скоріш за все, вона давно прийняла таке рішення, адже тренерське крісло занадто довго їй належало. Тим не менш, глядачі будуть дуже сумувати за харизматичною тренеркою.

Share