Categories Шоу-бізнес

Андрій Доманський зізнався, що йому знадобилася допомога психолога після розлучення з колишньою дружиною

Хто б міг подумати, що Андрій Доманський підійде до питання розлучення саме так.

Андрій Доманський є батьком-героєм на українському телебаченні. Навряд знайдеться інший популярний телеведучий, який може похизуватися такою кількістю дітей. Шоумен дав життя шістьом дітям. Усі вони народилися від трьох різних жінок.

Першее кохання і перше розлучення

Коли молодому Андрію Доманському, популярному на той час радіоведучому виповнився 21 рік, він став одруженою людиною. Майбутня зірка пов’язав своє життя з прекрасною дівчиною на ім’я Юлія, якій вдалося завоювати серце чоловіка задовго до початку їхнього роману. З нею пов’язані студентські спогади телеведучого та усе, що стосується юнацького максималізму та романтики.

Юлія разом з дітьми Андрія Доманського.

Через 5 років вона подарувала йому первістка — Василя. Зараз сину Андрія вже 21 рік. А через деякий час народилася його рідна сестричка Лада.

Батько пішов з родини

Приблизно у той час, коли Лада з’явилася на світ, Андрій Доманський познайомився з зіркою плюсів Лідією Таран на вечірці. З’ясувалося, що ведуча подобалося йому досить давно. Коханка не хотіла залишатися у такому статусі і змусила Андрія якнайшвидше розставити усі крапки над “і”. Він її послухався. Однак чоловік не знав, як підготувати дитину до такого стресу. Саме тому він звернувся по допомогу до дитячого психолога, який налаштував батька та сина на правильний діалог. Про це знаменитість розповів у нещодавньому інтерв’ю на телеканалі “Інтер” у програмі “Позаочі”.

Тим не менш, це не допомогло. У архівних інтерв’ю Андрій зізнався, що зі старшими в нього стосунки набагато гірші, ніж з молодшими.

Share