Чому Еліна Іващенко претендує на місце Головної вовчиці: чим нікому невідома співачка зачепила Олега Винника

Олег Винник і Таюне - нерозлучна пара на сцені. Втім, тепер Головний вовк країни співає дуетом з молоденькою артисткою.

Олег Винник – справжній український серцеїд. Чоловік зі сцени підкорив не одне жіноче серце. Втім, прихильники досі не знають правди чи дійсного родина Олега Винника – це Таїсія Сватко, яка співає на бек-вокалі.

Співачку навіть нарекли таємною дружиною артиста. Проте, ні він, ні вона не підтвердили та не спростували цю інформацію.

Олег Винник фото з дружиною. Таюне вважають жінкою артиста.

Кілька років тому журналісти начебто знаходили навіть інформацію про те, що у пари є спільна дитина, яка живе та навчається у Німеччині. Знову підтверджених однією чи другою стороною даних немає.

Архівне фото Олега Винника з дружиною. Ранні виступи в Україні.

Тепер на творчому шляху співака з’явилася молоденька артистка Еліна Іващенко, яка вже навіть виступала на одній сцені з Головним вовком країни. Сталося це на 7 березня цього року, коли Олег Винник з концертом приїхав у Бровари.

Олег Винник співає про батьківські почуття. Кадр взято з комедії “Скажене весілля”

Відомо, що Еліні Іващенко всього 19 років, а вона вже з новою піснею відвідала навіть “Голос країни”, щоправда, не у ролі учасниці проекту, а як запрошена гостя, яка й виконала композицію з Винником.

Еліна Іващенко
Еліна Іващенко. Фото взято на просторах мережі.

З українським слухачем Еліна познайомилася у 2019 році, коли пройшла кастинг на десятий сезон талант-шоу “X-Фактор”. Під керівництвом наставника, Ігоря Кондратюка, 28 грудня вона перемогла у шоу.

Схожі статті