|
02.05.2021 18:22

Соліст гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин став жертвою проблем з грошима: довелося відмовитися від майна

Зірки продовжують скаржитися на доходи та їх розміри.

В українському шоу-бізнесі зараз панує неймовірно цікава мода — скаржитися на фінансовий стан справ. Тому глядачі вітчизняного телебачення вимушені дивитися, як жалкуються та бідкаються зірки, які при цьому мають змогу навідуватися до світських заходів та пишно справляти ювілеї.

Фінансові проблеми у зірок

Наприклад, нещодавно Оля Полякова бідкалася, що немає змоги заробити через карантинні обмеження і відчуває на собі серйозні проблеми з грошима. Однак, співачці це не завадило з’їздити у відпустку у цьому році аж 4 рази. У січні вона справила свій день народження на Мальдівах, а вдома пишною світською вечіркою.

Сніданок сімейства Полякових по-турецьки.

До того ж останній її візит до Туреччини включав all inclusive: двоповерхова вілла, пишні столи, які ламалися від кількості страв та берег теплого моря.

Так само Віктор Павлік та його молода вагітна дружина Катя в інтерв’ю пригадали, що страждають від безгрошів’я. Тим не менш, зірка подарував дружині новенький автомобіль з салону, а сама Катя активно їздить до Єгипту.

Фінансові проблеми Валерія Харчишина

Чого не скажеш про Валерія Харчишина, який здається дійсно постраждав від безгрошів’я. У рамках телепрограми “Світське життя” фронтмен групи “Друга ріка” розповів Катерині Осадчій , що був змушений продати один автомобіль, і навіть відмовитися від деяких продуктів, які вживав раніше. Наприклад, співак майже повністю відмовився від вина.

До речі, у цьому році музичний гурт, який очолює Валерій Харчишин святкує ювілей — 25-річчя свого існування. До цього учасники колективу ніколи не святкували день народження проекту.