Фронтмен гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин розповів про те, як незвичайно дізнався про смерть брата

Коли йому подзвонили з трагічною новиною, він вже знав, що брата не стало.

В 2013 році лідер гурту “Друга ріка” втратив рідного брата Василя. Він помер від страшної хвороби – лімфоми крові. Співак розповів, що його брат мав усі шанси вижити, але йому занадто пізно поставили смертельний діагноз.

Хвороба брата

Валерій розповів, що спочатку лікували бронхіт і ніхто й гадки не мав, що Василя потрібно рятувати від іншої хвороби. Після того, як виявили рак, зробили перший курс хіміотерапії. Вона допомогла і у брата Харчишина настала стійка ремісія. Однак згодом все почалося знову. Хлопця вже готували до трансплантації кісткового мозку, але не встигли зробити операцію. Він помер.

Віщий сон

Журналістам програми “Зірковий шлях” Харчишин розповів, що дізнався про смерть брата досить незвичайним чином.

Валерій Харчишин у програмі “Зірковий шлях”

“У мене був концерт у Херсоні. Як правило, після саундчеку я лягаю спати, щоб відновити голос. В той момент бачив сон і розумів, що брата вже немає. Прокидаюся, дзвонить його дружина. Почувши її голос, перебиваю і кажу: “Я знаю”,
– згадав музикант.

Валерій, пройшовши багато випробувань, прийшов до висновку, що потрібно цінувати і використовувати на повну кожен день. Навіть якщо на шляху трапляються проблеми, необхідно зрозуміти, що іншого життя у тебе не буде.

Нагадуємо, що у родині Харчишина це була не єдина трагедія. У відвертому інтерв’ю співак зізнався, що втратив дитину. У 2016 році дружина співака була вагітна, але не змогла виносити дитину і втратила її на 5-му місяці. Для подружжя це стало ударом. І навіть той факт, що зараз вони виховують трьох синів не долає їхнього болю.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".