|
04.05.2021 20:49

Екс-холостячка Ксенія Мішина та Олександр Еллерт публічно поглузували з фанатів: настала зіркова хвороба?

Ксенія Мішина не вперше робить неоднозначні "випади" у сторону інших людей.

Плітки про розрив стосунків Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта затихли, а фанати пари можуть видихнути. Нещодавно зірки засвітилися на відпочинку на півдні України, а їхні сторіз наповнені враженнями від міні-подорожі.

Ксенія Мішина та її друзі в Одесі

На особистій сторінці Ксенії в соціальній мережі Instagram з’явилося безліч відеороликів, з яких стало відомо, що пара разом з іншим екс-учасником “Холостячки” Андрієм Рибаком та його обраницею відправилися на відпочинок до Одеси. Блогери завітали до Аркадії та влаштували гастрономічну екскурсію містом, судячи з розповідей учасників поїздки.

Однак, відпочинок закінчився дуже швидко і молоді люди відправилася назад до Києва.

Глузування з фанатів

В одному з відеороликів Ксенія Мішина та Олександр Еллерт почали кривляти та копіювати власних фанатів.

Скріншоти описаного в статті сторіз акторки.

Зірки “Холостячкu” високими голосами почали повторювати одне й те саме прохання:

“Можна з вами сфотографуватися?”

Близько 20 секунд Олександр та Ксенія повторювати одне й те саме, а потім акторка припинила глузування та сказала, що вони люблять своїх фанатів. Цікаво, як шанувальники відреагують на кривляння акторки та комедіанта?

Нагадуємо, що близько місяця тому Ксенія розкритикувала учасниць 11 сезону шоу “Холостяк”, і також взялася кривляти мову однієї з них. Мовляв це в нас такі майбутні “лідери думок”. Невідомо, з чого Ксенія вирішила, що екс-учасниці проекту мають настільки величезний авторитет перед глядачем, але факт залишається фактом: екс-холостячка як виявилося полюбляє пародіювати інших людей.