(Фото) Стильні образи головної “Холостячки” країни Ксенії Мішиної. Вам сподобається. Візьміть на замітку!

Виходячи з перерахованих трьох стильних образів Ксенії Мішиної, ви можете підібрати собі необхідний стиль. Доповнити своїм розумінням сучасної моди та перевтілитися.

Кожній дівчині та жінці хочеться виглядати стильно і відповідати сучасній моді. Для цього багато хто орієнтується на визнані стильні образи артистів і співачок. Ксенія Мішина завжди зачаровувала своїх шанувальників нарядами, які їй дуже йдуть. Яким вона чином вибирає вбрання і постає стильно перед публікою, залишається загадкою. Однак, ви завжди можете подивитися і скопіювати її стиль. Можливо щось додати своє та у вас вийде новий образ.
Нижче представляємо три стильних, способу Ксенії Мішиної, які рекомендуємо взяти на замітку, при формуванні свого стилю.

Стильний піджак і джинси кльош

Ксенія Мішина в суміші класичного одягу і кежуал.
Олексієм Тригубенком, в минулому випуску програми був подарований Ксенії Мішиної піджак, коли вони здійснювали шопінг.

Коли Ксенія Мішина готувалася до зустрічі з його батьками, то вона одягла подарований червоний картатий піджак. Далі вона скомбінувала його з білою подовженою сорочкою і чорними човниками на каблуці. Волосся Ксенії було заплетене в косу і зібрані в високий хвіст.

У такому образі вона і постала перед батьками.

Пастельні тони

Подальший стильний наряд Ксенії Мішиної – це спортивний стиль, до якого обрані пастельні тони. Річ у тому, що у Ксенії красиві, виразні яскраві очі та тому вона одягла сіро-блакитний спортивний светр без принта.
Далі наряд комбінувався спортивними штанами кольору беж і кросівками. Завершувався стильний образ Ксенії Мішиної дуже стильною гарною зачіскою у вигляді двох кісок у французькому стилі. Так вона одягнулася, коли потрібно було йти зустрічатися з Олександром Еллертом і його дочкою Елєю.


Романтичний глем-рок

Третім стильним чином, на який ми рекомендуємо вам звернути увагу при підборі одягу, це романтичний образ Ксенії Мішиної. Нижче подивіться на фото, де Ксенія постала в романтичному стилі глем-року. Він полягає в чорних джинсах, майці та півчобітках під тон одягу. Завершував стильний образ Ксенії Мішиної широкий ремінь і накидка пісочного кольору. Зачіска проста – просто розпущене волосся.

Виходячи з перерахованих вище трьох стильних образів Ксенії Мішиної, ви можете підібрати собі необхідний стиль. Доповнити своїм розумінням сучасної моди та перевтілитися. Це здається непросто, однак якщо ви будете слідувати стильним образам провідних красунь і визнаних стильних образів жінок, то зможете незвично і красиво виглядати на публіці та в повсякденному житті.

Схожі статті